dissabte, 26 d’abril del 2014

Tito Vilanova, ingressat en un hospital de Barcelona ha hagut de ser operat

Ha hagut de ser operat 

Tito Vilanova, ingressat en un hospital de Barcelona ha hagut de ser operat

Tito Vilanova ha hagut de ser operat aquest dijous en un centre hospitalari de Barcelona

Tito Vilanova, ex entrenador del FC Barcelona
Tito Vilanova, exentrenador del FC Barcelona
Sport.es | 2014.04.24 | 22:37 h.
Tito Vilanova, exentrenador del FC Barcelona, ​​es troba ingressat a l'Hospital Quirón de Barcelona. Tito va haver d'ingressar, segons les primeres informacions, el passat divendres després empitjorar del càncer glàndula paròtida que pateix des de fa un temps i va ser operat la tarda d'aquest dijous, en una operació ja programada per endavant.
Fins ara, no s'ha produït cap tipus de confirmació oficial ni per part del FC Barcelona ni de la família del tècnic, però la informació ha pogut ser confirmada per SPORT, que també ha pogut confirmar que Vilanova es troba conscient i en contacte amb persones del seu entorn.
A Tito Vilanova se li va detectar un tumor a la glàndula paròtida el novembre de 2011. Al desembre de 2012, ja com a primer entrenador del Barça, el club va anunciar una recaiguda. Vilanova va ser a Nova York per tractar la malaltia i va reaparèixer el 2 d'abril de 2013. Però mesos després, el 19 de juliol, va haver de renunciar al càrrec d'entrenador després d'una nova recaiguda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada