dimarts, 22 d’abril del 2014

Guardiola: "No he vist ni veuré un jugador com Messi"

Pep defensa Messi  

Guardiola: "No he vist ni veuré un jugador com Messi"

Pep: \"No he visto ni veré un jugador como Messi\"

El tècnic del Bayern Munic va sortir en defensa de les crítiques rebudes per Messi

Guardiola destacó que el Madrid es uno de los mejores equipos del mundo
Guardiola va destacar que el Madrid és un dels millors equips del món | Foto: EFE
Sergio Vera | 2014.04.22 | 15:53 ​​h.
SPORT 
A punt de tornar a jugar una nova semifinal de Champions, al Bernabéu, davant del Reial Madrid i amb l'allargada ombra del seu passat blaugrana, Guardiola no ha pogut evitar ser preguntat pel moment que travessa el vaixell insígnia del conjunt blaugrana: Leo Messi.
"No és còmode per a mi parlar del Barça. Sóc aquí per jugar una semifinal de Champions. No vull distreure ni distreure a ningú amb la meva opinió". Així va començar la seva resposta però just després va deixar clar que mai dubtarà de Messi.
"La meva opinió de Messi no canviarà mai. Meva opinió és massa gran per deixar-me influir encara que l'equip guanyi o no guanyi la Lliga o altres títols. No he vist mai un jugador com ell, ni ho veuré, i el meu opinion seguirà sent la mateixa independentment dels moments que pugui viure l'equip ", ha conclòs.
Pep també va ser preguntat per la destitució de David Moyes i la situació del Tata Martino al Barça amb el seu més que probable sortida. Davant aquesta pregunta, Guardiola va ser clar i contundent: "En els equips grans si no guanyes vas al carrer. Jo he signat tres anys i ja hem guanyat tres títols però si no guanyes probablement no estaria. En els grans només serveix guanyar".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada