dissabte, 26 d’abril del 2014

Guardiola, consternat per la mort de Tito Vilanova

Pep i els seus ajudants a Munic es van mostrar abatuts  

Guardiola, consternat per la mort de Tito Vilanova

L'entrenador del Bayern buscava la fórmula per desplaçar-se a Barcelona amb discreció i transmetre el seu condol

Domènec Torrent, Pep Guardiola y Carles Planchart estaban ayer hundidos
Domènec Torrent, Pep Guardiola i Carles Planchart estaven ahir enfonsats | Foto: AFP
Robert Wulff | 2014.04.26 | 04:05 h.
Sport 
El vestidor del Bayern Munic també va sentir de forma molt especial la mort de Tito Vilanova. Pep Guardiola i el seu cercle de col · laboradors més estret amb passat blaugrana-Manel Estiarte, Lorenzo Buenaventura, Domènec Torrent i Carles Planchart-estaven al corrent de l'estat crític de salut pel qual travessava Tito i sabien que el desenllaç podia ser immediat. Així i tot, el cop de la confirmació del decés va ser brutal i va sumir en una profunda consternació al Pep i la resta d'auxiliars. Guardiola va transmetre el seu profund pesar a l'entorn compartit amb Tito i va advertir que ni tan sols se sentia amb forces per fer algun tipus de manifestació pública.
En els últims mesos, i després del distanciament públic que va significar la marxa de Pep el Bayern i la continuïtat de Tito al Barça, les dues parts havien restablert els ponts de diàleg que van culminar en l'esperat retrobament a finals del mes d'octubre.
Al tancament d'aquesta edició encara es desconeixia si Guardiola tindria forma de quadrar les seves obligacions professionals i així desplaçar fins a Barcelona. Ahir a la nit no es descartava que hi hagués protagonitzat una visita fugaç a la Ciutat Comtal per transmetre el seu condol amb màxima discreció. El Bayern Munic disputarà avui (15.30 hores) el seu partit de lliga contra el Werder Bremen. Demà, a partir de les 11.00 h., Té programat sessió d'entrenament amb vistes al partit de tornada de les semifinals de la Champions contra el Reial Madrid.
Un altre dels il · lustres representants del Bayern Munic amb passat blaugrana no és altre que Thiago. El migcampista va acusar el cop de Tito Vilanova i trasllat el seu condol a través de les xarxes socials "Des del fons del meu cor vull mostrar el meu condol a la família de Tito. Fins Sempre Tito ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada