diumenge, 6 d’abril del 2014

El Bayern del Pep perd el seu primer partit a la Bundesliga

AUGSBURG, 1 - BAYERN DE MUNIC, 0  

El Bayern perd el seu primer partit a la Bundesliga

Pep Guardiola va alinear molts suplents en el partit davant el Augsburg i va encaixar la primera derrota de la temporada a la Bundesliga

El Bayern pinchó en el campo del Augsburg
El Bayern va punxar al camp del Augsburg EFE
AFP | 2014.05.04 | 17:45 h.
SPORT
El Bayern Munic, campió ja de la Bundesliga, va perdre el seu primer partit en el campionat aquest dissabte per 1-0 contra Augsburg, trencant una ratxa de 53 partits invicte en la competició alemanya.
El veterà davanter Sascha Mölders va ser l'autor de l'únic gol del partit (minut 31).
L'últim partit que havia perdut el Bayern a la Bundesliga va ser, encara en l'era de Jupp Heynckes a la banqueta, contra el Bayer Leverkusen (2-1) el 28 d'octubre de 2012.
L'equip bavarès es queda a cinc partits del rècord d'imbatibilitat absolut en els cinc grans campionats d'Europa, que pertany al Milan entre 1991 i 1993.
Després d'aquesta derrota, el Bayern lidera la classificació amb 78 punts, pels 55 del Borussia Dortmund, que tanca la jornada de dissabte rebent al Wolfsburg (6è), que buscarà la victòria per ficar-se entre els quatre primers classificats, que donen accés a disputar la propera Lliga de Campions.
Aquest lloc l'ocupa actualment el Borussia Moenchengladbach, que va derrotar aquest dissabte a Nuremberg (17 º), que va superar el Bayer Leverkusen després de perdre divendres davant l'Hamburg (16 º), el que va costar el cessament de l'entrenador finlandès Sami Hyypia.
El Schalke, tercer amb 55 punts, va empatar aquest dissabte a casa del Werder Bremen (1-1).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada