dimarts, 22 d’abril del 2014

Maier: "Gràcies Barça per donar-nos a Guardiola"

El mític exporter del Bayern Munic   

Maier: "Gràcies Barça per donar-nos a Guardiola"

Sepp Maier, mític porter del Bayern Munic, de visita per Barcelona, ​​no va perdre l'oportunitat de visitar el Museu del Barça

Sepp Maier durante su visita al Museu del Barça
Sepp Maier durant la visita al Museu del Barça | Foto: Valentí Enrich
David Salinas | 2014.04.22 | 13:04 h.
SPORT 
El exporter alemany Sepp Maier, de 70 anys d'edat, ha visitat aquest matí el Museu del FC Barcelona. Guiat pel director del centre, Jordi Penas, el que va ser ídol del Bayern de Munic i la selecció alemanya, va agrair la presència del tècnic català Josep Guardiola a la banqueta del conjunt bavarès: "Gràcies Barça per donar-nos a Guardiola", va comentar durant la recorregut.
Maier, que va arribar ahir a Barcelona acompanyat per la seva dona Mónica i un grup d'amics, s'embarcarà aquesta tarda en un creuer que el portarà per diferents ciutats espanyoles (València, Màlaga, Granada ...) i en cadascuna d'elles visitarà el camp de futbol de l'equip titular. La travessia la finalitzarà a Lisboa.
També va comentar el partit de demà entre el Reial Madrid i el Bayern de Munic, de semifinals de la Champions, i ha assegurat que el seu equip guanyarà al Bernabéu per "0-2". Recordat que "jo mai vaig perdre allà i espero que els jugadors d'ara facin el mateix ".
I també va augurar un bon futur per al seu compatriota Ter Stegen, el futur es relaciona amb el FC Barcelona a partir de la pròxima temporada. "És un superportero. Jove. Seria un bon fitxatge si finalment es concreta", va comentar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada