dimecres, 16 d’abril del 2014

El Bayern de Guardiola fa un altre pas en la recerca del triplet

Bayern Munich, 5-Kaiserslautern, 1

El conjunt de Pep Guardiola va aconseguir entrar a la final de la Copa nacional després de vèncer el Kaiserslautern per 5-1

El Bayern de Guardiola da otro paso en busca del triplete
El Bayern de Guardiola fa un altre pas en la recerca del triplet EFE
EFE | 2014.04.16 | 22:38 h.
SPORT
El Bayern es va classificar avui per a la final de la Copa d'Alemanya en golejar en la semifinal al Kaiserslautern per 5-1, en un partit sense massa brillantor i en què els bavaresos senzillament van complir amb el seu favoritisme davant un equip de la segona Bundesliga.
El Bayern es va posar amb avantatge al minut 24 amb una rematada de cap de Bastian Schweinsteiger després d'un córner llançat des de la banda dreta per Arjen Robben. Tot just 12 minuts més tard Toni Kroos va fer el segon gol amb rematada des de la mitja lluna, una altra vegada a passada de Robben.
Amb aquests dos gols la semifinal va quedar encarrilada per al Bayern tot i que el transcurs del partit havia estat bastant enredat, amb un Kaiserslautern que havia sortit en pla agressiu i que va aconseguir impedir al començament que els bavaresos combinaran amb fluïdesa.
Abans del gol de Schweinsteiger-i el que arribés a una situació amb pilota parada és significatiu-l'única arribada clara havia estat una rematada de cap de Thomas Müller que, després enganxar en un defensa, es va estavellar contra el travesser en el minut 9.
Al minut 50, després que el Kaiserslautern havia tingut una bona ocasió per descomptar als peus de Zimmer, va arribar la sentència mitjançant un penal convertit per Müller. La pena màxima es va produir per una falta de Chris Löwe contra Robben
Franck Ribery va tenir el quart en els seus peus en el 54, però va disparar per sobre del travesser amb la porteria buida
El Kaiserslautern, tot i el marcador, va seguir oferint resistència i va aconseguir el descompte en el minut 60 amb una rematada de cap de Simon Zoller.
No obstant això, somiar amb una remuntada era desmesurat i el que va venir va ser el quart gol del Bayern, marcat per Mario Mandzukic al 78, amb un xut dins de l'àrea a passada de Mario Götz.
Sobre el final va arribar el cinquè, que va signar Götze després de rebre una passada de taló de Ribery.
La final la disputarà el Bayern contra el Borussia Dortmund el 17 de maig a l'Estadi Olímpic de Berlín.
Fitxa tècnica:
Bayern Munic: Raeder; Lahm, Boateng, Dante, Alaba (Rafinha, 81); Schweinsteiger (Javi Martínez, 75), Kroos; Robben (Götze, 61), Müller, Ribery; Mandzukic.
Kaiserslautern: Sippel; Dick, Heintz, Torrejón, Löwe; Zimmer, Urban, Ring, Jensen (Idrissou, 77); Matmour, Zoller (Lakic, 80).
Gols: 1-0 (min 24, Schweinsteiger), 2-0 (min 32, Kroos), 3-0 (min 50, Müller de penal), 3-1 (min 60, Zoller), 4-1 (min 78 , Mandzukic), 5-1 (min 91, Götze)
Àrbitre: Torsten Kinnhöfer amonestar Dick
Incidències: semifinal de la Copa d'Alemanya disputada a la Allianz Arena de Munic davant 71.000 espectadors.