divendres, 4 d’abril del 2014

Les alemanyes trien a Guardiola com a tercer home més *sexy del món

Les alemanyes trien a Guardiola com a tercer home més *sexy del món

L'edició germana de 'Doble ela' posa al català només per darrere de Chris *Hemsworth i *Elyas M'*barek en el *ránking d'homes més desitjats

Las alemanas eligen a Guardiola como tercer hombre más sexy del mundo
Gent | 04/04/2014 - 14:08h | LV: 04/04/2014 - 16:30h

Guardiola, el desitjat... No només al món del futbol

Les alemanyes trien a Guardiola com a tercer home més *sexy del món

Barcelona. (Redacció).- Pep Guardiola segueix guanyant títols a Alemanya. En aquest cas, un que segurament no esperava: la medalla de bronze en el *ránking dels homes més desitjats del planeta. L'edició alemanya de la revesteixi Doble ela ha fet pública una enquesta que situa a l'actual tècnic del Bayern de Munic a la tercera plaça d'aquesta particular classificació. El català només cedeix davant Chris *Hemsworth (parella d'Elsa *Pataky i *Thor en la gran pantalla) i el *catante *Elyas M'*Barek.

Per fer-se amb aquest bronze honorífic, Guardiola ha hagut de superar a actors com Ryan *Gosling, Leonardo *DiCaprio o Michael *Fassbende. Els motius de les *teutones per decantar-se per Pep? "Classe, elegància i molt carisma", segons les consultades. Tal vegada el títol en si no tingui gran valor per a Guardiola, acostumat a fer campions als seus equips, però, encara que només sigui per la competència, hauria d'acceptar la medalla.
El català, que fa anys ja va coquetejar amb el món de la moda de la mà d'Antonio Miró, lluita aquesta temporada per repetir el triplet que ja va aconseguir amb el Barcelona en la temporada 2008/09, aquesta vegada amb el Bayern. Amb la *Bundesliga guanyada, aspira també a la Copa i a la Champions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada