dissabte, 26 d’abril del 2014

Per als alemanys Tito era "molt més que l'assistent de Guardiola"

Fins sempre, Tito  

Per als alemanys Tito era "molt més que l'assistent de Guardiola"

Els mitjans alemanys es van fer ressò aquest dissabte de la mort del extècnic blaugrana, Tito Vilanova, mort divendres a Barcelona als 45 anys, recordant que va ser alguna cosa més que "l'assistent" de Guardiola a la banqueta català

El diario 'Bild' dedica un espacio a Tito en su web
El diari 'Bild' dedica un espai a Tito a la seva web
EFE | 2014.04.26 | 13:44 h.
SPORT 
El diari bavarès 'Süddeutsche Zeitung' destaca a la seva pàgina web que Tito Vilanova era "molt més que l'assistent de Pep Guardiola"
"Era el cap analítica del duo i potser fins i tot més 'pepista" que el mateix Pep. El FC Barcelona ha de Vilanova dels majors èxits de la seva història ", continua.
El mig del sud d'Alemanya recorda que després que el tècnic de Santpedor abandonés l'equip català, Vilanova va ser capaç de continuar amb els èxits del Barcelona en aconseguir el títol de Lliga amb 100 punts, rècord en la història de l'entitat.
"Al Barça de Pep, hi havia molt de Tito", finalitza 'Süddeutsche Zeitung'.
Per la seva banda, el medi esportiu 'Kicker' es va fer ressò de la repercussió que va tenir en el món del futbol la mort de l'extècnic blaugrana.
Kicker apunta que la malaltia que patia va impedir a Vilanova seguir al capdavant de l'equip barcelonista tot i haver portat a aquest a la consecució d'un nou títol en la competició domèstica.
Aquesta publicació vincula de nou el nom de Vilanova al de Pep Guardiola, a qui va acompanyar com a segon entrenador al millor cicle de triomfs de la història del club català.
Per la seva banda 'Sportbild' també recull les reaccions que la mort de Tito Vilanova va produir en el panorama esportiu internacional, especialment en l'espanyol, amb condol que van arribar des del Chelsea i el seu tècnic, el portuguès José Mourinho, fins al ciclista espanyol Alberto Contador .
'Sportbild' recorda que Vilanova va perdre la batalla contra el càncer després de dos anys i mig de lluita i que la malaltia s'havia agreujat després que, per aquesta causa, es veiés obligat a abandonar la banqueta del Barcelona.
El Bayern de Munic va lamentar per mitjà d'un comunicat a la pàgina oficial del club muniquès la mort de Tito Vilanova, i alhora ha anunciat que portaran crespons en la seva memòria durant el partit que jugaran avui contra el Bremen, abans del qual també es guardarà un minut de silenci.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada