dimarts, 22 d’abril del 2014

Guardiola: "Sempre és especial jugar a Madrid per als que som del Barça"

Prèvia del Madrid-Bayern 

Guardiola: "Sempre és especial jugar a Madrid per als que som del Barça"

Pep Guardiola va destacar la dificultat de la seva eliminatòria contra el Reial Madrid i espera que Cristiano pugui jugar

Guardiola, durante la rueda de prensa en Madrid
Guardiola, durant la roda de premsa a Madrid | Foto: EFE
Sergio Vera | 2014.04.22 | 16:24 h.
SPORT
El tècnic del Bayern Munic arriba a Madrid amb la inevitable etiqueta del seu passat com a entrenador del Barça. Però no creu que aquest fet pugui allunyar de la seva tranquil · litat per afrontar el duel.
"No puc negar que, per als que som del Barça, jugar contra el Madrid és especial. Defenso el Bayern i la meva idea és el Bayern", ha assenyalat.
Pep, que ja té l'experiència d'afrontar una semifinal de Champions contra el Madrid, ha apuntat que la gran diferència respecte a la disputada amb el Barça és la relaxació en la prèvia. "El futbol és alemany és més tranquil. Aquí sembla que cada dia és un debat. Per això aquesta semifinal és diferent d'aquelles amb el Barça. Tot és més relaxat i he vingut aquí més tranquil. Ha menys diaris esportius, no hi ha ràdios. .. la diferència és més gran ", va dir.
Guardiola va assegurar que necessiten un bon partit per guanyar al Bernabéu i no vol guiar-se per el que va aconseguir amb el FC Barcelona.
"La imbatibilitat aquí era amb un altre equip i amb un altre club. No té res a veure. Per treure aquí un bon resultat és molt important fer una bona actuació per guanyar. Cada vegada que vinc només penso en el futbol i en jugar bé aquí" , va dir.
"TANT DE BO JUGUI CRISTIÀ"
Sobre el seu rival a la gespa, Guardiola va lloar el bon moment que travessa el Madrid i Ancelotti després del dubitatiu inici de l'equip blanc. "Tots els entrenadors necessitem temps per conèixer les plantilles i els jugadors. El Madrid sempre és el Madrid. Té alguna cosa especial i un rival molt fort. És dels rivals més difícils. No hi ha un equip amb una plantilla com aquest", va dir.
El tècnic de Santpedor ha destacat el potencial físic de la plantilla i va dir que el Madrid "sempre signatura jugadors que corren molt". "Benzema, Di María, Cristiano i Bale et maten a l'espai. Ho farem el millor que sapiguem".
Sobre la presència de Ronaldo, Pep ho té clar: vol que jugui. "Tant de bo pugui jugar. Juguem per a la gent i la gent vol veure els millors. I ell és un dels millors. Canvien les posicions si juga Isco o no perquè són diferents però l'essència serà la mateixa ".
IL · LUSIONAT A MUNICH
Finalment, Guardiola va dir estar molt il · lusionat amb el seu projecte a Munic i va demostrar tenir fam de títols amb una plantilla que ho va guanyar tot la temporada passada. "Els equips que van guanyar l'any passat també han de guanyar aquest any també. Quan es guanya sempre es té el desig de tornar fer-ho. Estic orgullós de l'equip. Hem guanyat la Bundesliga al març, anem a jugar la final de camp i ara la semifinal de la Champions. Encara que hàgim baixat una mica en els últims partits l'objectiu sempre ha estat el mateix: guanyar ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada