dijous, 10 d’abril del 2014

... I Guardiola aconsegueix la seva cinquena semifinal de Champions consecutiva

Tenim molta pressió", admet  

... I Guardiola aconsegueix la seva cinquena semifinal de Champions consecutiva

Primer va ser al FC Barcelona i, ara, al Bayern de Munic. Pep Guardiola continua abonat a les semifinals de la Lliga de Campions

Pep Guardiola, otra vez en semifinales
Pep Guardiola, un altre cop a semifinals | Foto: AF
RL | 2014.10.04 | 00:28 h.
SPORT 
El tècnic blaugrana va al conjunt bavarès entre els quatre millors de la competició després d' eliminar en quarts el Manchester United , que va caure per 3-1 en la visita al Allianz Arena.
Guardiola va accedir d'aquesta manera per cinquena vegada consecutiva a les semifinals. Les quatre anteriors van ser al capdavant del Barça, amb el es va proclamar campió el 2009 i 2011. I, després del parèntesi del seu últim any sabàtic, ara torna a colar-se entre els millors amb el Bayern, que intentarà reeditar el títol conquistat la passada campanya amb Jupp Heynckes al capdavant.
Guardiola es va mostrar "orgullós i feliç" per la classificació del 'seu' Bayern. L'exentrenador barcelonista va destacar, això sí, la pressió que pesa sobre el seu equip, que aquesta temporada defensa un històric triplet de Lliga, Copa i Champions. "Tenim molta pressió per defensar el títol i en aquest club res és suficient. Amb Jupp ho van guanyar tot", ha recordat.
Guardiola, així mateix, va analitzar als tres rivals que poden tocar en sort en el sorteig de Champions d'aquest divendres: "El Reial Madrid té excel · lents jugadors. Pot jugar a la contra o també amb possessió de pilota, amb Modric o Alonso. L'Atlètic de Madrid és passió. El públic al Caderón és increïble. I el Chelsea té molta experiència amb jugadors com Terry o Lampard i un entrenador amb una àmplia trajectòria ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada