divendres, 11 d’abril del 2014

Reial Madrid-Bayern Munic i Atlètic Madrid-Chelsea, semifinals de Champions

CHAMPIONS LEAGUE  

Reial Madrid-Bayern Munic i Atlètic Madrid-Chelsea, semifinals de Champions

El Reial Madrid s'enfrontarà al Bayern de Munic en semifinals de Champions i l'Atlètic de Madrid al Chelsea

Así queda el cuadro de semifinales
Així queda el quadre de semifinals Gràfic: Mònica Cano
AFP | 2014.04.11 | 12:44 h.
SPORT 
Reial Madrid-Bayern Munic i Atlètic Madrid-Chelsea, seran les semifinals de la Lliga de Campions, segons el sorteig realitzat aquest divendres a la seu de la UEFA, a Nyon (Suïssa).
Amb els dos clubs madrilenys en diferents semifinals, es podria donar una final espanyola el 24 de maig a Lisboa, encara que tots dos compten amb el desavantatge de jugar el primer partit a casa.
Els partits d'anada de semifinals, entre el Reial Madrid i el Bayern Munic, al Santiago Bernabéu, i l'Atlètic Madrid-Chelsea, al Vicente Calderón de la capital espanyola, estan fixats per al 22 i 23 d'abril.
El 29 i 30 d'abril es jugaran els partits de tornada entre Chelsea i Atlètic Madrid, al Stanford Bridge de Londres, mentre que un dia més tard es disputaria el Bayern Munic-Reial Madrid a l'Allianz Arena.
El porter belga de l'Atlètic de Madrid, Thibaut Courtois, podrà jugar contra el Chelsea, amo dels seus drets esportius, ja que qualsevol clàusula que prohibeixi la seva participació és contrària al reglament, va assegurar la UEFA aquest divendres abans del sorteig.
"Tant la Lliga de Campions de la UEFA com el Reglament Disciplinari de la UEFA tenen articles clars que prohibeixen estrictament que qualsevol club eviti, o intenti evitar, qualsevol influència sobre que jugadors pot o no alinear un contrari", va assegurar l'organisme regulador del futbol europeu en un comunicat abans que el sorteig emparejase als dos equips.
"Per això, qualsevol clàusula en contractes privats entre clubs que pugui tenir un efecte similar és nul · la i no aplicable pel que fa a la UEFA", afegeix l'escrit.
El president del club 'matalasser', Enrique Cerezo, va afirmar a la ràdio espanyola Onda Cero que, segons una clàusula del contracte, haurien de pagar "molts diners" perquè el belga pogués enfrontar-se al Chelsea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada