divendres, 11 d’abril del 2014

Heynckes aposta per un triplet de Guardiola

L'ALEMANY GAUDEIX AMB EL JOC DEL BAYERN  

Heynckes aposta per un triplet de Guardiola

L'ex tècnic alemany, Jupp Heynckes, va trencar el seu autoimposat silenci per elogiar el Bayern de Guardiola i apostar per que l'equip bavarès repeteixi aquest any el triplet de la temporada anterior

Heynckes cree que el Bayern repetirá el triplete que él mismo logró el año pasado
Heynckes creu que el Bayern repetirà el triplet que ell mateix va aconseguir l'any passat | Foto: AFP
DPA | 2014.04.11 | 16:53 h.
SPORT 
L'alemany Jupp Heynckes, exentrenador del Bayern Munic, va trencar el seu silenci per assegurar que el seu successor a la banqueta bavarès, Pep Guardiola, està en condicions de repetir la gesta del triplet, que ja va aconseguir el mateix Heynckes l'any passat. "Han guanyat la Bundesliga, que és el primer objectiu, però el Bayern sempre ambiciona més. Pel que s'ha vist aquesta temporada també a la Copa ia la Lliga de Campions, el Bayern té opcions de repetir el de l'any passat ", va comentar.
L'extècnic del Bayern fins a la temporada passada augura molts més èxits per al club alemany: "El que vam fer l'any passat no va ser casualitat. Els jugadors tenen molt caràcter, molta moral, i la plantilla es va reforçar més amb grans talents com Thiago i Götze. El Bayern té un gran futur. És un plaer veure el Bayern ", va opinar Heynckes, mentre apuntava que es nota el" segell "derivat" de l'escola de Cruyff "que dóna a l'equip Guardiola.
"Crec que en els pròxims tres a cinc anys el club no només liderarà la Bundesliga sinó també el futbol internacional", ha remarcat l'exentrenador alemán.Heynckes va lleugerament favorit el Bayern a la Lliga de Campions. "Per a mi és un gran avantatge que hagi guanyat la Lliga i Guardiola pugui observar als seus jugadors, analitzar la situació i donar descans o donar ritme de partits als seus futbolistes segons vegi ".
Abans del sorteig de semifinals de la Champions League, en què el Bayern va quedar aparellat amb el Reial Madrid, Heynckes va argumentar que el rival "més dur i incòmode" que podia tocar-li al campió alemany hagués estat l'Atlètic de Madrid.
Heynckes va explicar que a l'estiu de l'any passat va rebre moltes ofertes "de somni", però que les va descartar per ser "un ciutadà normal". Heynckes va admetre que prefereix apartar-se de l'escena del futbol i que renuncia a la majoria d'entrevistes i simposis que li sol · liciten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada