dissabte, 26 d’abril del 2014

Comunicat del Bayern de Munic, en català, lamentat la mort de Tito Vilanova


FINS SEMPRE, TITO 

Comunicat del Bayern de Munic, en català, lamentat la mort de Tito Vilanova

El Bayern de Munic, actual equip de l'entrenador Pep Guardiola, ha lamentat per mitjà d'un comunicat a la pàgina oficial del club la mort de Tito Vilanova

Este es el comunicado del Bayern de Munich
Aquest és el comunicat del Bayern de Munic
AFP | 2014.04.26 | 12:12 h.
SPORT
En el comunicat, escrit en alemany, castellà i català, el president del Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, en nom de la institució alemanya, expressa el seu pesar per la mort de l'extècnic del FC Barcelona a causa del càncer que patia a la glàndula paròtida .
"Amb consternació i profunda pena ha conegut el Bayern de Munic la mort de Tito Vilanova. L'antic entrenador del FC Barcelona va venir la temporada passada amb el seu equip a casa i vam aprendre a conèixer-lo i valorar-lo com un gran entrenador i una meravellosa persona", apunta Rummenigge
El president del Bayern també recorda la relació "més enllà del laboral" que unia Vilanova amb Guardiola i el seu equip. "El dolor i el condol del FC Bayern de Munic estan avui amb la família de Tito Vilanova i el FC Barcelona" continua l'escrit.
"El FC Bayern de Munic recordarà aquest dissabte en el partit de la Bundesliga amb un minut de silenci i crespons a una magnífica persona i amic" finalitza el comunicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada