dimecres, 16 d’abril del 2014

Cruyff: "El millor per al Barça és que torni Guardiola"

L'exentrenador assegura que "al club prenen decisions els que no saben" RSS Barça

Cruyff: "El millor per al Barça és que torni Guardiola"

En una entrevista al diari El Mundo, Johan Cruyff torna a atacar l'actual junta directiva del Barça i assegura que l'única solució és el retorn de Guardiola

Cruyff y Pep Guardiola tienen una gran amistad
Cruyff i Pep Guardiola tenen una gran amistat | Foto: I.PAREDES
SPORT.es | 2014.04.16 | 10:59 h.
Johan Cruyff ho ha dit clar en una entrevista a El Mundo del Segle XXI: "El millor per al Barça és que torni Guardiola. És un entrenador magnífic i no hi ha cap millor. Jo, si Laporta torna a ser president, li diré que el millor que pot fer és fitxar Pep. I com és una persona intel · ligent, estic segur que ho farà ". Així explica l'extècnic del Dream Team quin és 'el seu' solució per a la crisi esportiva del Barça en una curta però intensa entrevista amb el sempre polèmic periodista Salvador Sostres.
Cruyff assegura que l'actual problema del Barça és que "els que no saben són els que prenen les decisions. No mana l'entrenador. No mana el futbol. Manen els que volen aprofitar-se del futbol per fer negoci". Segons l'exentrenador blaugrana, el problema no és que Messi no Carra: "És una absurditat. Fa poc es deia que Messi era el millor jugador del món i, ara, després de l'eliminació de la Champions es posa en dubte el seu valor. El Barcelona té un problema estructural. El president vol fer d'entrenador i fins i tot de mànager ".
Cruyff va comparar l'etapa de Laporta amb la de Rosell / Bartomeu: "Laporta feia de president i deixava els que sabien de futbol. A Txiki ja Rijkaard i després a Pep. Tothom es pot equivocar, però ells sabien de futbol, ​​prenien seves decisions i Laporta es dedicava a fer de president i protegir-los. Per això va funcionar. haver moments millors i pitjors, però en general va ser una etapa fantàstica tant pels títols com pel futbol que es va fer ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada