dissabte, 1 de març del 2014

Sánchez Flores, sobre el Barça: "Hi va haver un punt i final amb Guardiola"

"Ara el Barça pot perdre amb diversos equips"  

Sánchez Flores, sobre el Barça: "Hi va haver un punt i final amb Guardiola"

Quique Sánchez Flores considera que el Barça ha baixat el llistó i s'ha tornat un equip més vulnerable des de la marxa de Pep Guardiola com a tècnic

Sánchez Flores ve más frágil al Barça
Sánchez Flores veu més fràgil el Barça | Foto: Agències
SPORT.ES | 2014.02.28 | 19:29 h.
L'exentrenador de València, Atlètic i Getafe-actualment en l'A-Ain-s'aprecia un canvi d'estil en els blaugranes des que el tècnic de Santpedor va deixar el club fa dues temporades.
"Hi ha un punt i final a Guardiola. Des que Guardiola deixa de ser entrenador del Barça, el Barcelona cada vegada s'ha separat més d'aquell perfeccionisme, d'aquell estil, que tocava amb una idea clara. S'ha perdut el petit detall, però el que passa que té una sèrie de jugadors brutals i això fa que puguin competir al màxim nivell. És un Barcelona molt separat del que va arribar a impressionar ", ha afirmat Sánchez Flores en declaracions a 'La Xarxa'.
"Abans hi havia el Barcelona i després la resta, ara el Barça pot perdre amb un grup d'equips que estan a un gran nivell", ha afegit.
Pel que fa a la principal estrella del conjunt blaugrana, Leo Messi, a punt que "hi ha un Messi fins abans de la lesió i després un Messi quan torna després de recuperar. Un Messi endollat, amb ganes. Messi és inqüestionable. Estem mal acostumats a que sempre marca diferències i com a éssers humans de vegades poden baixar el nivell ".
Sánchez Flores no veu l'argentí comparable amb el madridista Cristiano Ronaldo, a qui veu "diferent Messi, no té res a veure. L a pujada del llistó del Madrid impulsa Ronaldo, la baixada del llistó del Barcelona baixa Messi. Són les ments, les fortaleses ".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada