dijous, 20 de març del 2014

Els elogis de Van Gaal a Guardiola

"Ha entronitzat una nova forma de joc"

Els elogis de Van Gaal a Guardiola

El seleccionador d'Holanda, Louis van Gaal, va lloar l'entrenador del Bayern Munic, Josep Guardiola, en una entrevista de televisió: "L'espanyol ha entronitzat una nova forma de joc i veiem que també funciona. Crec que és meravellós"

Guardiola y Van Gaal coincidieron en el Barça
Guardiola i Van Gaal van coincidir al Barça | EFE
DPA | 2014.03.19 | 11:29 h.
SPORT 
El que va ser entrenador del Bayern Munic de 2009 a 2011 va reconèixer que segueix mirant "amb orgull" a què va ser el seu equip i creu que aquest any podran aconseguir un nou triplet. "És difícil", ha indicat al programa 'Audi Star Talk' de 'Sport1' la tarda de dimarts. "No obstant això, crec en el Bayern Munic", ha afegit, al mateix temps que es va mostrar convençut de la seva contribució als èxits del club alemany.
"Crec que jo també he fet la meva aportació per aconseguir aquests èxits", ha afegit. Durant els seus gairebé dos anys al capdavant dels bavaresos va guanyar un campionat de lliga, una copa alemanya i va arribar a la final de la Lliga de Campions.
Per a ell, com a seleccionador d'Holanda, no seria l'ideal que el Bayern aconseguís la final de la Lliga de Campions el 24 de maig a Lisboa a causa del migcampista del Bayern i capità de la selecció holandesa, Arjen Robben. "Això vol dir que no explicaré amb Robben en el meu equip i que només tindré una setmana d'entrenament amb ell", va afirmar Van Gaal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada