dissabte, 15 de març del 2014

Pep Guardiola: "Hoeness és i seguirà sent el meu amic"

Va ressaltar la personalitat del ja exdirigent del Bayern  

Pep Guardiola: "Hoeness és i seguirà sent el meu amic"

L'entrenador del Bayern Munic, Josep Guardiola, ha expressat el seu suport a Uli Hoenness malgrat els problemes fiscals que l'han portat a deixar la presidència del club

Guardiola, con Hoeness (izquierda) y Rummenigge el día de su presentación como técnico del Bayern
Guardiola, amb Hoeness (esquerra) i Rummenigge el dia de la seva presentació com a tècnic del Bayern | Foto: AFP
EFE | 2014.03.14 | 16:05 h.
SPORT 
L'entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola, va dir aquest divendres que el club haurà de seguir treballant tal com li va ensenyar Uli Hoeness, que va dimitir avui de tots els seus càrrecs i que va marcar durant dècades la destinació del vigent campió d'Europa.
"No és fàcil per a mi parlar en un dia com avui. Voldria parlar millor alemany per poder expressar el que sento", va dir Guardiola al començament de la conferència de premsa del Bayern, de cara al partit de la Bundesliga contra el Bayer Leverkusen.
"Porto només uns mesos aquí i he vist l'important que és Uli Hoeness per aquest club. El Bayern és un dels millors clubs del món i això ha estat en bona part possible gràcies a la personalitat d'Uli Hoeness", ha afegit.
Guardiola va dir que no es tractava només de la seva opinió, sinó del que havia conclòs després de moltes converses amb gent que treballa amb ell al Bayern, entre ells els jugadors. "Uli mereix tot el nostre respecte, ell és i seguirà sent el meu amic. Ara hem de seguir treballant com ell ens va ensenyar ", va dir.
"Hem de seguir el nostre camí, Uli ho sap i els jugadors també, i ara hem de concentrar-nos en cada partit", ha sostingut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada