dilluns, 24 de març del 2014

Guardiola: "El títol de la *Bundesliga és el més important per a nosaltres"


Futbol Internacional

Guardiola: "El títol de la *Bundesliga és el més important per a nosaltres"

Pep Guardiola, posant en el vestuari del Bayern / FOTO: *FCB

Habiti *Sharing *Services
EFE  24/03/2014 12:31
MUNDO DEPORTIVO

L'entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola, va dir avui que el títol de la *Bundesliga, que el seu equip pot aconseguir matí amb una victòria a domicili davant el *Hertha, és el més important per als bavaresos, malgrat els objectius de guanyar també la Lliga de Campions i la Copa d'Alemanya.

"El campionat alemany és el títol més important", va dir Guardiola abans de partir cap a Berlín.

Guardiola va agregar que, en el moment en què s'asseguri matemàticament el títol, estarà "feliç i orgullós".

Ja al començament de la temporada, el president del Consell Directiu del Bayern, *Karlheinz *Rummenigge, havia definit la *Bundesliga com el principal objectiu del club.

Si el Bayern de Guardiola es corona campió demà, en la vintena setena jornada, ho haurà aconseguit una jornada abans que la campanya passada, quan *Jupp *Heynckes estava en la banqueta.

A diferència del que va ocórrer en la temporada passada, quan el director esportiu *Mathias *Sammer va donar l'ordre d'ajornar les celebracions fins que s'acabés la temporada que al final es va segellar amb el triple, Guardiola s'ha manifestat partidari de celebrar el títol immediatament.

"En el moment en què guanyem la *Bundesliga hem de celebrar", va dir Guardiola.

Fins i tot un empat pot donar-li el títol al Bayern demà, sempre que el *Borussia *Dortmund no aconsegueixi derrotar al Schalke en el derbi de la conca del *Ruhr.

El Bayern va viatjar a Berlín amb la totalitat de la plantilla, la qual cosa indica que hi ha confiança en què hi haurà celebració demà i el retorn a Munic està previst el dimecres a la tarda.

El Bayern s'ha mantingut aquesta temporada invicte en la *Bundesliga, amb 24 victòries i 2 empats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada