divendres, 7 de març del 2014

Guardiola: "Puyol és un dels millors de la història del club"

Guardiola: "Puyol és un dels millors de la història del club"

El tècnic del Bayern destaca que el central "sempre ha estat el primer a córrer i a arribar als entrenaments"

Futbol | 07/03/2014 - 14:48h | Última actualització: 07/03/2014 - 16:22h

Guardiola:
 
Puyol i Guardiola, una gran amistat entre jugador i entrenador Jordi *Play

Habiti *Sharing *Services
Munic. (*dpa).- El tècnic del Bayern Munic, Josep Guardiola, va lloar avui al capità del Barcelona, Carles Puyol, després del seu anunci d'abandonar el club blaugrana a final de temporada.

"Indubtablement és un dels millors jugadors de la història del Barcelona", va dir l'ex entrenador del club espanyol.

Puyol va anunciar dimarts passat que a final de temporada deixarà el Barcelona a causa de la seva dificultat per recuperar el màxim nivell després de les seves persistents molèsties en el genoll.

A la sala de premsa del campió alemany, Guardiola va recordar que Puyol "sempre ha estat el primer a córrer, a arribar als entrenaments. Indubtablement és un dels millors jugadors de la història del Barcelona".

"La trajectòria de Puyol parla per si sola. Però sobretot és un capità que s'ha mogut a través de l'exemple, poc a la sala de premsa o a través de les paraules, però sí on fa falta, amb fets", va destacar el que anés entrenador del Barcelona.

Puyol va debutar en el Barcelona a l'octubre de 1999, just quan Guardiola era capità de l'equip sota les ordres de l'holandès Louis van *Gaal.

"Sóc un afortunat per haver compartit aquest temps amb ell, primer com a jugador i després com a entrenador", va indicar l'actual cap de la banqueta del Bayern.

"Sempre tindré paraules d'agraïment cap a ell per tot el que em va ajudar. Em va ensenyar que normalment quan parlem de talents ens referim als ofensius, però també hi ha defensius. Em va ensenyar el plaure de gaudir defensant. Per a això també s'ha de tenir un talent. No és senzill gaudir defensant i ell és l'exponent més gran d'això. S'ha de tenir molta capacitat i qualitat defensiva para això i a més, Puyol és molt intel·ligent en els conceptes tàctics", va elogiar Guardiola.

L'entrenador del Bayern no va voler concretar si estarà present en la roda de premsa de l'adéu de Puyol amb el Barcelona quan s'acabi la temporada. "Estigui o no, estaré present", va abreujar.

Guardiola es va expressar llargament en el seu idioma matern, el català, i això va encuriosir dels periodistes locals, que li van demanar que resumís en alemany les seves paraules sobre Puyol. El mateix cap de comunicació del Bayern, Markus *Hörwick, va bromejar preguntant-li si el club alemany havia fitxat al capità del Barcelona. "Naturalment", va bromejar Guardiola.

A continuació, el tècnic del Bayern va aclarir que ni tan sols ha transmès als directius del club alemany les seves idees per reforçar la plantilla la temporada que ve. "Serà pràcticament igual a l'actual", va indicar, mentre instava als periodistes a preguntar sobre possibles incorporacions al president de la directiva del Bayern, Karl-*Heinz *Rummenigge, o al director esportiu del club, *Matthias *Sammer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada