dissabte, 15 de març del 2014

El Bayern de Guardiola pot ser campió de Lliga la setmana que bè.

Bundesliga

El Bayern va derrotar per 2-1 al Bayer Leverkusen, va augmentar a 23 punts el seu avantatge sobre el segon, el Borussia Dortmund, que va perdre davant el Borussia Mönchengladbach, i va quedar a les portes del títol de la Bundesliga

El Bayern ya acaricia el título

EFE | 2014.03.15 | 20:41 h.
SPORT
El Bayern podria coronar-se campió la setmana que ve si derrota a domicili el Mainz i el Dortmund i el Schalke no guanyen els seus partits davant el Hannover 96 i davant l'Eintracht Braunschweig, respectivament.
En el duel contra el Leverkusen, Pep Guardiola va tornar a recórrer a la rotació i va deixar a la banqueta Philipp Lahm, Boafim Dante, Javi Martínez, David Alaba, Thiago Alcántara i Franck Ribery. En la defensa, amb Rafinha, Jerome Boateng, Daniel van Buyten i Diego Content, no va quedar un sol dels jugadors que havia començat dimarts el partit contra l'Arsenal. Al centre del camp, Toni Kroos va ocupar la posició de Thiago i Thomas Müller la de Ribery. El Leverkusen va apostar per posar-se a enrere i defensar amb dues línies de quatre properes a la seva pròpia àrea, deixar-li la pilota al Bayern i explotar possibles ocasions al contraatac.
Al començament, el Bayern va mostrar algunes dificultats per acostar-se a la porteria rival tot i tenir la pilota i el Leverkusen va aconseguir arribar dues vegades amb perillositat a la porteria de Manuel Neuer. La primera va ser al minut 11, quan una bona passada de Steffan Kiessling va deixar al coreà Són sol davant Neuer, però la seva rematada al segon pal va sortir lleugerament desviat. Més tard, al 29, Neuer va reaccionar amb una gran aturada davant una rematada de mitja distància de Simon Rolfes.
El Bayern va trencar la resistència del Leverkusen al minut 44 quan Mario Mandzukic li va guanyar un salt a Philipp Wollscheid per obrir el marcador de cap, aprofitant una centrada des de la dreta de Bastian Schweinsteiger. Era el primer duel que Wollscheid perdia amb Mandzukic, que havia tingut pocs contactes amb la pilota. Al 52 va arribar el segon, marcat de falta per Schweinsteiger, amb el que el partit va quedar sentenciat. El plantejament del Leverkusen estava basat en resistir i després veure dos gols per sota en el marcador no va tenir arguments ni valor per canviar de llibret.
Al minut 66, Guardiola va moure la banqueta per primera vegada donant entrada a Ribery per Arjen Robben. Al 75 va enviar a la dutxa a Mandzukic perquè entrés Xerdhan Shaqiri i en el 85 Thiago va entrar per Toni Kroos. En els minuts finals, el Leverkusen va decidir atrevir-una mica més i en el 90 va marcar amb un cop de cap de Kiessling, però ja era massa tard per somiar.