dimecres, 12 de març del 2014

Beckenbauer: "Al final serem com el Barça, ningú ens voldrà veure"

Creu que l'equip pot "avorrir"  

Beckenbauer: "Al final serem com el Barça, ningú ens voldrà veure"

El president d'honor del Bayern de Munic Franz Beckenbauer va sorprendre en fer unes contundents declaracions en què va criticar el joc practicat pel conjunt alemany de la mà de Pep Guardiola

Guardiola y Beckenbauer podrían 'chocar' en Múnich
Guardiola i Beckenbauer podrien 'xocar' a Munic EFE
Alfonso Callejas | 2014.12.03 | 00:52 h.
SPORT 
"Al final serem com el Barça, ningú ens voldrà veure. Els jugadors es passarien la pilota fins a la línia de gol". Així de crític s'ha mostrat aquest dimarts Franz Beckenbauer en valorar el joc practicat pel Bayern de Guardiola.
El president honorífic del conjunt bavarès va realitzar unes declaracions a 'Sky' a les que va censurar el 'estil Barça' imposat pel tècnic de Santpedor a la major part de les fases del partit.
Tot i rubricar el pas a quarts de final a l'Allianz Arena, Beckenbauer va defensar la seva postura defensant que la seva visió de joc "és diferent". "Si tinc l'ocasió de tirar a porta des de segona línia, sobretot davant d'una poblada defensa, ho faig. És la forma més eficaç", va explicar.
El mite alemany, però, va defensar que atorgava als jugadors "el dret cent per cent" per decidir que decisió prendre però l'ombra del dubte i de la crítica ja havia estat escampada i les xarxes socials no van trigar a fer-se ressò de la crítica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada