dimarts, 11 de març del 2014

Guardiola: "Amb alguns jugadors és millor parlar i amb uns altres, prendre't un *gin *tonic"

Futbol Internacional Pep Guardiola

Guardiola: "Amb alguns jugadors és millor parlar i amb uns altres, prendre't un *gin *tonic"

Pep Guardiola ha parlat pel *GameDayPlus abans del Bayern-Arsenal (en anglès)

Habiti *Sharing *Services

Mundodeportivo.com 11/03/2014 21:33

En entrevista concedida a '*Game *Day Plus', espai afavorit per *adidas en la prèvia del Bayern-Arsenal dels vuitens tornada de Champions, Pep Guardiola va parlar de com cal tractar a un futbolista si aquest falla un penal, com va esdevenir per partida doble en l'anada d'eliminatòria en el *Emirates *Stadium.

Cal recordar que Lloa *marró una pena màxima per part del conjunt *muniqués mentre l'exmadridista *Özil ho va fer per part '*gunner'.

Diverses estratègies

"Fallar un penal sempre afecta, però depèn del caràcter del jugador. Amb alguns és necessari parlar, uns altres no ho necessiten i amb uns altres és millor anar a prendre un *gin *tonic fos del club", va explicar l'ex tècnic del Barça.

"Tot va canviar després de l'expulsió"

Sobre l'eliminatòria enfront de l'Arsenal i malgrat el 0-2 de l'anada, Guardiola va recalcar que "cal anar amb compte en totes la competicions a doble partit, perquè pot ocórrer de tot, com per exemple en l'anada a Londres. Ells van ser molt superiors en els primers vuit minuts i fins a van fallar un penal, encara que tot va canviar després de l'expulsió del seu porter" *Szczesny.

Estirada d'orelles al seu equip

Preguntat per l'eliminatòria amb l'Arsenal de la passada temporada, quan, amb *Heynckes en la banqueta, el Bayern va guanyar per 1-3 a la capital del Tàmesi, Pep Guardiola va tirar de les orelles als seus jugadors.

"El resultat va ser millor llavors. La mentalitat alemanya fa que els jugadors donin el millor de si mateixos quan lluiten per aconseguir alguna cosa. Quan han de defensar resultats ja obtinguts, no ho fan de la mateixa manera. Estem treballant aquest aspecte des que estem (ell i els seus ajudants) aquí".

Respecte màxim a tots els rivals

Pel que fa al propi Arsenal i els possibles futurs rivals del Bayern en la Lliga de Campions, va dir que "sempre anem a anar amb molt respecte cap a qualsevol contrincant".

"*Kroos porta tota la temporada jugant bé"

I ja quant a Toni *Kroos, que ha aparcat les converses amb el Bayern per a la renovació del seu contracte, Pep va destacar que "Toni va jugar increïblement ben (a Londres). Però no només ho va fer en aquest partit, ho porta fent tota la temporada".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada