dissabte, 1 de març del 2014

Müller: "El títol de la Bundesliga està sentenciat"

EL GERMÀ NO ES TALLA  

Müller: "El títol de la Bundesliga està sentenciat"

El davanter del Bayern de Munic va assegurar que el seu equip té més que assegurat el títol de la Lliga Alemanya. A falta de diversos mesos, els de Guardiola ja li treuen dinou punts al segon

 
Müller: \"El título de la Bundesliga está sentenciado\"
Müller: "El títol de la Bundesliga està sentenciat" EFE
EFE | 2014.03.01 | 13:15 h.
SPORT-TZ 
El davanter internacional Thomas Müller ha estat el primer membre del Bayern Munic a reconèixer públicament que el títol de la Bundesliga "està sentenciat" a favor del seu equip, segons una entrevista publicada aquest dissabte pel diari bavarès TZ.
"Sent realistes, el títol de la Bundesliga està sentenciat", va estimar Müller, l'equip compta amb 19 punts d'avantatge sobre el segon classificat després de 22 jornades disputades.
"No crec que ningú pugui imaginar que perdrem sis dels 12 partits que queden quan no hem perdut cap en els 22 que ja s'han jugat", va argumentar el davanter, de 24 anys, que aquest dissabte no jugarà contra el Schalke per lesió, en la 23a jornada de la Bundesliga.
El vigent campió, que només ha concedit dos empats en el que va de campionat alemany, suma 47 partits sense perdre a la Bundesliga.
A aquest ritme, l'equip que entrena l'espanyol Pep Guardiola podria guanyar el campionat el 29 de març, millorant així el rècord de precocitat aconseguit la temporada passada i Bayern de Jupp Heynckes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada