divendres, 7 de març del 2014

El Bayern de Guardiola té a tir el rècord de victòries seguides a Alemanya

Futbol Internacional

El Bayern de Guardiola té a tir el rècord de victòries seguides a Alemanya

  El Bayern celebra un gol en la *Bundesliga / FOTO: Frank *Augstein - Ap

Habiti *Sharing *Services

Mundodeportivo.com 07/03/2014 19:41

El Bayern Munic de Pep Guardiola està polvoritzant rècords setmana a setmana, però aquest dissabte té l'oportunitat d'establir un dels quals reflecteix més clarament el seu aclaparant domini en la *Bundesliga.

Si venç al *Wolfsburgo a domicili, el Bayern aconseguirà el seu *décimosexto triomf consecutiu en el campionat alemany i superarà el rècord que el propi equip bavarès ostenta des de l'any 2005.

Dirigit per *Felix *Magath, ara en el *Fulham, el Bayern *encandenó 15 triomfs del 19 de març al 20 de setembre de 2005. La ratxa va abastar les últimes nou jornades de la temporada 2004-05 i les sis primeres de la 2005-06.

El balanç llavors va ser de 44 gols a favor i 12 en contra, registres superats ara per l'equip de Guardiola amb 51 punts marcats i amb prou feines set encaixats.

Els seus 15 víctimes

El Bayern ha guanyat tots els seus partits de lliga des del 19 d'octubre en la novena jornada. Les seves víctimes, per aquest ordre, han estat *Mainz (4-1), *Hertha (3-2), *Hoffenheim (1-2), Augsburg (3-0), *Dortmund (0-3), *Eintracht *Braunschweig (2-0), Werder Bremen (0-7), Hamburg (3-1), *Borussia M'*Gladbach (0-2), Stuttgart (1-2), *Eintracht Frankfurt (5-0), *Nuremberg (0-2), Friburg (4-0), Hannover (0-4) i Schalke (5-1).

Pep: "Hi haurà molt poques novetats"

A Guardiola li van preguntar aquest divendres sobre la propera temporada i, reticent al principi, va acabar admetent que “la base serà gairebé la mateixa, hi haurà molt, molt poques novetats”. El Bayern ja ha fitxat a Robert *Lewandowski, golejador del *Dortmund, i al mig Sebastian *Rode (*Eintracht Frankfurt), lliure de contracte.

Pep va precisar que no ha presentat cap llista de possibles fitxatges al club i no va voler comentar els rumors sobre un interès en David Luiz i el blaugrana Martín Montoya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada