divendres, 28 de març del 2014

Rummenigge qualifica Guardiola de "benedicció per al Bayern"

LA LLEGENDA DEL CLUB, MÉS QUE SATISFET AMB PEP 

Rummenigge qualifica Guardiola de "benedicció per al Bayern"

El directiu del Bayern Munic describiuó l'arribada de Pep Guardiola al conjunt bàrbar com una benedicció després de guanyar la lliga alemanya

Rummenigge califica a Guardiola de \"bendición para el Bayern\"
Rummenigge amb Pep Guardiola el dia de la presentació EFE
AFP | 2014.03.28 | 18:21 h.
SPORT 
El directiu i llegenda del Bayern Munic Karl-Heinz Rummenigge va qualificar l'entrenador Pep Guardiola de "benedicció per al club", aquest divendres a l'última edició de la revista del club, després que l'equip aconseguís el seu 24è títol nacional batent el rècord de precocitat.
"Pep és una benedicció per al club, va elevar el nostre nivell de joc fins a un punt inesperat. Ha creat un futbol que no existia a Alemanya", escriu Rummenigge en un diari que es distribuirà dissabte a l'Allianz Arena en el partit contra el Hoffenheim .
"M'inclino davant de l'entrenador, aquest home excepcional, i davant nostre equip excepcional", va assenyalar el membre del llegendari equip dels anys 70.
Rummenigge desitja que l'equip continuï amb els seus èxits "per enviar bones notícies a Uli (Hoeness) i facilitar les coses després de tot el que li va passar", va dir en referència al president del club, que va dimitir després d'haver estat condemnat a tres anys i mig de presó per frau fiscal.
"Aquest títol és per Uli Hoeness, una persona important al club", havia declarat dimarts a Berlín Guardiola, després de la conquesta del títol alemany a 27 jornades després de guanyar per 3-1 a l'Hertha.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada