diumenge, 9 de març del 2014

El Bayern de Guardiola i Thiago, segueix la seva ratxa triomfal,Wolfsburg 1 - BAYERN 6

Wolfsburg 1 - BAYERN 6

La presència de Thiago Alcántara en la segona part va llançar als bavaresos al triomf amb cinc gols en només disset minuts de joc

El Bayern logró una goleada después de empezar perdiendo
El Bayern va aconseguir una golejada després de començar perdent EFE
AFP | 2014.03.08 | 18:52 h.
SPORT
El Bayern Munic, líder indiscutible del campionat alemany, va donar un altre pas en el seu camí triomfal cap al títol en golejar 6-1 al Wolfsburg (5è) al seu estadi, aquest dissabte a la 24a jornada, en què el Schalke (4t) va batre 4-0) al Hoffenheim (10è).
En aquesta ocasió els golejadors del Bayern Munic van ser Thomas Muller (minuts 63 i 78), el croat Mario Mandzukic (66 i 80), el suís Xherdan Shaqiri (26) i el francès Franck Ribery (71). El gol local el va marcar el brasiler Naldo (17).
Amb aquest triomf l'equip dirigit per Pep Guardiola, invicte amb 22 victòries i dos empats, suma 68 punts, 23 més que el Borussia Dortmund, segon amb 45, que juga diumenge a la pista del Friburg (17 º).
En la tercera posició queda amb 44 punts el Bayer Leverkusen, en caiguda lliure en les últimes setmanes, que aquest dissabte va empatar 1-1 en terreny del Hannover (11è).
En un altre partit d'aquest dissabte el Schalke va batre el Hoffenheim amb un triplet del seu golejador holandès Klaas-Jan Huntelaar (6, 28 i 79). El gol restant el va marcar el nigerià Chinedu Obasi (55).
A més, el Augsburg (6è) va sorprendre (2-1) al seu estadi al Borussia Moenchengladbach (8è), l'Hamburg (16 º) i l'Eintracht Frankfurt (12è) van empatar (1-1) i l'Stuttgart (15è) va igualar 2 - 2 en terreny del cuer Eintracht Braunschweig.