dimarts, 11 de març del 2014

filet Bayern, 1 - Arsenal, 1 , El Bayern compleix el guió i evita la sorpresa

Bayern, 1 - Arsenal, 1

El Bayern compleix el guió i evita la sorpresa

El Bayern Munic es va classificar per als quarts de final de la Lliga de Campions amb un empat 1-1 a casa davant l'Arsenal que li va resultar suficient després de la victòria a domicili a  l'anada davant l'equip anglès

ALINEACIONS
  • Bayern Neuer, Lahm, Javi Martínez, Dante, Alaba, Schweinsteiger, Thiago, Robben, Götze (Kroos, m.59), Ribery (Müller, m.85), i Mandzukic.
  • Arsenal Fabianski, Sagna, Mertesacker, Koscienly, Vermaelen, Arteta (Knabry, m.77), Oxlade-Chamberlain (Flamini, m.84); Cazorla, Özil (Rosicky, m.46), Podolski, i Giroud.
Gols
  • 1-0, m.55: Schweinsteiger. 1-1, m.57: Podolski.
Àrbitre
  • Svein Oddvar Moen (Noruega). Va amonestar Dante, Javi Martínez, Podolski, Arteta i Vermaelen.
Incidències
  • partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions disputat a la Allianz Arena, de Munic, davant d'uns 68.000 espectadors.
EFE | 2014.11.03 | 22:54 h.
SPORT
El partit va tenir una primera part amb un clar domini bavarès, que no obstant això no es va traduir en el marcador, i un segon temps molt més parell en el qual Arsenal no es va cansar de lluitar fins al final.
A la primera part, el Bayern es va apropiar de la pilota des del començament del partit i va fer que la major part del temps l'Arsenal es dediqués a defensar-se com si estigués buscant un empat que no li servia de res.
El joc va donar sobretot lluny de la porteria del porter bavarès Manuel Neuer. L'Arsenal només va arribar a aproximar passada la primera mitja hora de joc, amb una bona jugada individual de Oxlade-Chamblerlain i tot seguit amb una rematada de cap de Giroud després d'un servei de córner.
De resta, l'equip que jugava era el Bayern, que s'apropava cada vegada més a l'àrea anglesa.
Al minut 4 Bastian Schweinsteiger va rematar des de lluny a porta. Al 20, Arjen Robben va tenir una bona ocasió a centre de Franck Ribery. Després, en els deu minuts finals del primer temps, la pressió va augmentar.
Tal com estava el partit, tot apuntava que el gol del Bayern era qüestió de temps i va arribar al començament de la segona part, amb una rematada dins l'àrea de Schweinsteiger a centre de Ribery al 55.
No obstant això, l'Arsenal, que havia tingut símptomes de millorar al començament del segon temps, va reaccionar immediatament i va aconseguir l'empat per mitjà de Lukas Podolski al 57, després de robar la pilota a Philipp Lahm en la vora de l'àrea, amb una càrrega que va estar a la vora de la legalitat
El gol de Podolski li va donar un nou aire a l'Arsenal, que li va posar més intensitat al partit a la recerca dels gols que necessitava per donar-li la volta a l'eliminatòria.
No obstant això, tot i que la voluntat de l'Arsenal va fer que es donés un partit molt més equilibrat que a la primera part, el Bayern va estar més a prop del segon.
Fins i tot, ja en el descompte, Thomas Müller va tenir la possibilitat d'augmentar de penal però va fallar davant Lukasz Fabianski. Amb tot, l'Arsenal va lluitar fins al final per remuntar sense aconseguir-ho i es va acomiadar de peu de la Lliga de Campions.