dimarts, 25 de març del 2014

El Bayern de Guardiola, campió de la Bundesliga


Hertha DE BERLÍN, 1 - BAYERN DE MUNIC, 3  

El Bayern de Guardiola, campió de la Bundesliga

Guardiola ya celebra su Bundesliga

Hertha Berlín Bayern Munic
1-3

El Bayern de Munic va aconseguir la consecució del títol de la Bundesliga després de guanyar amb molta facilitat al Hertha de Berlín

Los jugadores del Bayern celebran uno de los goles
Els jugadors del Bayern celebren un dels gols AFP
Albert Rogé | 2014.03.25 | 21:51 h.
El Bayern de Munic va conquistar el seu vint títol de la Bundesliga després de derrotar el Hertha Berlín en un partit molt fàcil per als homes de Guardiola.
El Bayern va començar amb diversos canvis en el seu equip inicial, donant descans a Mandzukic, Thiago, Ribéry i Javi Martínez. Encara que com és de costum, els jugadors alineats van donar un repàs al seu rival i van sentenciar el partit en els primers minuts.
EL BAYERN SENTÈNCIA EN 15 MINUTS
Els homes de Guardiola van sortir decidits a conquerir el títol de la Bundesliga i als sis minuts ja es van avançar gràcies a un gol de Toni Kroos. L'alemany va aprofitar un rebuig de la defensa per rematar a plaer i avançar l'equip bavarès.
El segon gol no va trigar a arribar. Schweinsteiger va posar una pilota temperat al capdavant de Götze perquè l'alemany la rematés al fons de la xarxa.
GUARDIOLA HA IMPLANTAT EL SEU ESTIL
Els aficionats al futbol gaudeixen amb el joc de l'equip bavarès que recorda al futbol que desenvolupava el Futbol Club Barcelona de Guardiola. El tècnic català té una fórmula molt idealitzada i l'executa a la perfecció. Els jugadors es mouen entre línies, als espais, assisteixen, reben, en definitiva, un recital de futbol que fa que els rivals només puguin seguir la pilota amb la mirada.
Al minut 36, el Bayern va demostrar aquest estil a la perfecció. Alaba va centrar la pilota per Götze, que intel · ligent assistia a Müller perquè l'alemany rematés de cap, encara que la seva rematada va impactar al travesser.
MINUTS PER THIAGO
Pep Guardiola va donar entrada a Thiago Alcántara, un dels puntals de l'equip bavarès, perquè pogués disputar els últims 30 minuts de partit. El hispanobrasiler està quallant una temporada molt bona que li ha permès assentar-se en el centre del camp de l'equip alemany i de la selecció espanyola.
RAMOS MARCA DE PENAL
La segona meitat va ser un calc de la primera. Els homes de Guardiola dominaven la possessió de pilota i arribaven amb força facilitat a la porteria de Kraft, encara que sense massa encert. Encert que sí que va tenir Adrián Ramos, que va transformar un penal comès per Rafinha sobre el propi Ramos.
RIBÉRY RESOL UNA ACCIÓ ESPECTACULAR DE Götze
Impressionant Götze en la conducció. L'ex del Dortmund va assistir per a la incorporació de Ribéry per l'esquerra, que la va picar perfecta davant el porter Kraft per sentenciar el partit i culminar la victòria de l'equip alemany.
EL BAYERN, DE RÈCORD
L'equip de Pep Guardiola va aconseguir un nou rècord en aquesta temporada en conquistar el títol de la Bundesliga en només 27 jornades.
Un altre rècord que ha aconseguit aquesta temporada el Bayern de Munic va ser obra de Thiago Alcántara. L'exblaugrana va tocar 185 vegades la pilota davant l'Eintracht Frankfurt, més que cap altre jugador en la història de la Bundesliga.
Conquerida la Bundesliga, els homes de Guardiola ja tenen el proper objectiu en ment: aconseguir la Lliga de Campions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada