dijous, 20 de març del 2014

Els 'quarts' del morbo, Mou, Ibra ... i tots contra Guardiola



LA CHAMPIONS MÉS EMOCIONANT DE LA HISTÒRIA

Els 'quarts' del morbo, Mou, Ibra ... i tots contra Guardiola

Mai en la història de la Champions League s'havia vist res igual. No hi haurà un sol duel als quarts de final en què no hi hagi una mica de tensió i aquest divendres, a Nyon, es desvetllaran els enfrontaments i el morbo estarà servit


Los 'cuartos' del morbo
Els 'quarts' del morbo
Toni Quintana | 2014.03.20 | 18:12 h.
A l'espera del sorteig per als quarts de final de la Lliga de Campions que se celebrarà aquest divendres a Nyon (Suïssa), les especulacions i els possibles enfrontaments asseguren que aquesta edició de la Copa d'Europa serà la que alberg més 'morbo' de totes . Exentrenadors i exjugadors que s'enfronten als seus equips anteriors, eterns rivals que es tornaran a veure les cares en la millor competició del món, entrenadors enemics que tenen comptes pendents per resoldre ... Això i més és el que ens espera en els 'quarts 'del morbo. Ningú s'ho voldrà perdre.
El retorn de Mou al Bernabéu
Un bon sector del Santiago Bernabéu li té moltes ganes al tècnic portuguès. La suplència de Casillas, els problemes al vestidor. Mourinho no va marxar de la capital de la millor manera i ell tampoc ha estat magnànim en parlar del seu antic equip.
Mourinho vs Barça
Duel de tensió. Un enfrontament amb el Chelsea seria una mala notícia per a tots dos equips, però la tensió que suposa la volta del portuguès a la que va ser casa convertint anys més tard a casa dels horrors, suposaria un duel amb molt morbo
Un altre clàssic d'infart
Un Madrid-Barça no amaga res, tot i que la tensió va disminuir des que Mou va abandonar el vaixell blanc, un clàssic és el partit més elèctric de tot Europa per tota la seva història i el futbol que suposa.
El retorn de Guardiola al Camp Nou
El somni de tot culer és que el seu ídol torni a casa, però no d'enemic, cosa que terroritza a l'afició barcelonina i que no desitja per res del món. Ningú es perdria aquest gran partit.
Eto'o es retroba amb el Barça
L'estimat Killer que va militar a les files blaugranes durant tant de temps podria tornar. Un davanter molt estimat pel Camp Nou el perfil és el que la directiva busca per reforçar-se. Eto'o mai s'amagaria si pogués anotar el major nombre de gols possible. Això sí, el respecte entre club i jugador no es posa en dubte.
Guardiola tornaria a creuar-se amb Eto'o
Moment compromès. Aquesta seria la descripció d'una trobada entre el camerunès i Pep. Després que el de Santpedor forcés la sortida de Samuel del Barça mig any després d'arribar després de diversos picabaralles, seria curiós veure com es saludarien.
Mou i Guardiola es tornarien a veure les cares
Pupil i mestre, enemics íntims, eterns rivals. Els duels entre Mourinho i Guardiola sempre han estat fascinants i de màxima emoció. Amb un clar avantatge per part del català (i més amb el 5-0 que li va endossar amb el Barça). Massa indirectes s'han llançat en rodes de premsa. Morbo assegurat.
Ibra vs Guardiola
Tots coneixen el sobrenom que el suec va adjudicar al seu exentrenador quan van coincidir al Barça. "Guardiola és més filòsof que entrenador". Un PSG vs Bayern de Munic no tindria pocs espectadors.
Thiago, de tornada al Camp Nou
Aquest duel suposaria la pitjor dels malsons per a qualsevol equip i en especial per al Barça, enfrontar davant el Bayern. No només tornaria Guardiola, també tornaria Thiago, un talent que el FC Barcelona va deixar escapar i que els pot sortir ben car.
Guardiola, un altre cop contra el Madrid
En totes les variants de la morbositat apareix aquesta. La pitjor malson per al Bernabeu tornaria més ferotge que mai. Quan els blancs han patit més ha estat l'enfrontar-se a Guardiola. El 2-6 i el 5-0 segueixen en la memòria de la merenga.
Un altre derbi madrileny
En aquest cas no se sap qui sortiria perdent. Tant els del 'Cholo' com el Reial Madrid coneixen la igualtat del derbi madrileny, que no s'assembla en res al dels últims anys. Un Atlètic de Madrid-Reial Madrid és el més semblant a un Barça-Madrid de Mou, pals i poc futbol.
El Madrid, busca venjar-se del Borussia
Quan els blancs escolten el nom de Dortmund no se'ls dibuixa un somriure a la cara, precisament. L'any passat van patir la fúria de Lewandowski i quan van voler reaccionar, és a dir, a la tornada, va ser massa tard. Aquesta vegada el polonès es perdria l'anada, però la por escènica d'Alemanya fa molt.
El Borussia busca la 'vendetta' contra el Bayern
Els de Jürgen Klopp no ​​tenen la mateixa qualitat que l'any passat i les lesions no els estan respectant aquesta temporada. Tot i això, els de Renània del Nord segueixen furiosos amb el seu rival a la Bundesliga per diverses raons: La usurpació de Götze, el fitxatge ja pactat de Lewandowski i la gran avantatge a la Bundesliga. La missió? Acabar amb el gegant alemany.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada