dilluns, 17 de març del 2014

Guardiola vol seguir en el Bayern fins que *Hoeness deixi la presó en 2017

Futbol Internacional
Pep Guardiola

Guardiola vol seguir en el Bayern fins que *Hoeness deixi la presó en 2017

Pep Guardiola i *Uli *Hoeness, en una imatge d'arxiu que plasma l'estreta relació que uneix a tots dos / FOTO. *GYI

Habiti *Sharing *Services

Mundodeportivo.com 18/03/2014 00:17

Pep Guardiola va signar com a entrenador del Bayern fins a juny de 2016, any en què excepte canvi o contratemps se celebraran eleccions a la presidència Barcelona, però el tècnic de Santpedor vol "seguir fins que torni *Uli *Hoeness" en 2017.

Entre reixes per evasió d'impostos

"Vull donar el millor per al club, vull seguir treballant aquí dos o tres anys més. És el meu somni estar aquí fins que ell torni", referint-se a la sortida de l'ex president de l'entitat *muniquesa de la presó, en la qual ingressarà dins d'unes 8 setmanes per evasió d'impostos i haurà de complir condemna durant 3 anys i mitjà.

Sempre en declaracions recollides aquest dilluns pel diari '*Bild', Pep agrega que "sense *Hoeness tot això no hauria estat possible", al·ludint al seu fitxatge, en el qual *Uli va tenir molt a veure, i a l'extraordinari moment pel qual travessa l'equip.

Seguiria la temporada 2016-17

Guardiola, home de paraula, s'ha *autodescartado com a possible candidat a la banqueta per a l'etapa *post Josep Maria Bartomeu i com a possible ganxo electoral per a qualsevol aspirant a la butaca de president del FC Barcelona en els comicis de 2016.

*Hoeness quedarà en llibertat a la tardor de 2017, amb el que a tenor del seu anunci Pep seguiria en el FC Bayern la temporada 2016-17, no contemplada en el seu actual contracte.

Pot proclamar-se el campió més ràpid

cal recordar que el Bayern de Guardiola pot proclamar-se aquest dissabte, 22 de març, campió més matiner de la *Bundesliga.

Perquè hi hagi *alirón, el propi conjunt *muniqués ha de batre al *Mainz i paral·lelament el *Dortmund 'punxar' enfront de l'Hannover i el Schalke davant el *Braunschweig.




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada