dissabte, 1 de març del 2014

5-1: Robben amb un '*hat-*trick' facilita la contundent victòria del Bayern davant el Schalke

Futbol Internacional Bayern-Schalke04

.

David *Escartín 01/03/2014 20:51
Mundo Deportivo
El Bayern de Munic, dels exblaugrana Pep Guardiola i *Thiago Alcántara, segueix amb el seu pas ferm en la *Bundesliga, després d'endossar un sever correctiu (5-1) al Schalke 04, rival de vuitens de final de la Champions del Reial Madrid.

Ja en el minut 1 de partit, Robben ha avisat amb un tret que treia sota pals *Boateng. Però un minut després, l'avís s'ha convertit en gol. Una falta en la frontal de l'àrea botada per Lloa, que ha desviat la barrera sense que res hagi pogut fer *Fährmann, ha materialitzat l'1-0 en el marcador.

Els següents minuts han seguit sent de clar domini bavarès, però sense grans ocasions de gol, fins que en el minut 15 Robben ha posat el 2-0 en el marcador, en picar la pilota per sobre de *Färhmann, després d'una gran jugada col·lectiva entre *Thiago i *Mandzukic. El 3-0 tampoc s'ha fet esperar, ja que *Mandzukic ha aprofitat un mesurat centre de Lloa des de la banda dreta per cabotejar sense oposició, davant l'estatisme de la defensa del Schalke, en el minut 23. Amb prou feines quatre minuts més tard, per seguir amb la tònica del partit, Robben ha posat el 4-0 en el marcador amb un tret creuat.

Les primeres ocasions de gol del Schalke no han arribat fins als minuts finals del primer temps, en les quals un encertat *Neuer ha deixat a zero la *porteria de l'equip *muniqués.

El Bayern afluixa després del descans

En la segona meitat el Bayern ha aixecat el peu de l'accelerador, encara que la primera ocasió del Schalke no ha arribat fins al minut 56, amb un xut desviat de *Huntelaar dins de l'àrea.

En el minut 64, *Rafinha en pròpia porta, ha fet el 4-1, després d'un mal rebuig en un córner llançat per *Fuchs que permetia al conjunt de *Gelsenkirchen anotar el gol d'honor.

Els següents minuts han seguit sent dominats pels bavaresos, amb clares ocasions de *Mandzukic i *Götze, que han estat desbaratades per un extraordinari *Färhmann, que ha evitat el que ha pogut ser una golejada d'escàndol.

En el minut 75 Robben ha posat la guinda al pastís, completant el seu '*hat-*trick', en transformar un penal comès per *Papadopoulos, que ha significat la seva expulsió. Després de la pena màxima, el davanter holandès ha estat substituït, amb una sonora ovació per part de l'afició bavaresa, per l'italià Content.

El Bayern amb aquesta victòria es queda a 20 punts del segon classificat, el *Borussia *Dortmund, i estableix un nou rècord en la *Bundesliga amb 15 partits consecutius marcant com a mínim dos gols. L'equip de *Gelsenkirchen ha encaixat onze gols entre el partit d'aquest dissabte davant el Bayern i el del dimecres enfront del Reial Madrid.
RESULTAT
5 Bayern Munic
1 Schalke
FITXA TÈCNICA

5-Bayern: *Neuer; *Rafinha, Javi Martínez, Dante, Lloa; *Kroos, *Schweinsteiger (*Hjöjberg, 77'); Robben (Content, 84'), *Götze Pizarro, 71', *Thiago; i *Madzukic.

1-Schalke: *Fährmann; *Höwedes, *Papadopoulos, *Matip, *Kolasinac; *Neustädter; *Farfán, K.-P. *Boateng, *Goretzka (*Fuchs, 29'), *Draxler (*Hoogland, 79'); i *Huntelaar.

Gols: 1-0, Lloa (min. 3); 2-0, Robben (min. 15); 3-0, *Mandzukic (min. 24; 4-0, Robben (min. 28); 4-1, *Rafinha (*min 64/pròpia porta); 5-1, Robben (min. 76/penal)

Àrbitre: *Jochen *Drees. Va mostrar targeta groga a *Thiago (42') i a . Va expulsar al visitant *Papadopoulos amb vermella directa (min. 76).

Incidències: Partit de la 23ª jornada de Lliga, disputat en el *Allianz Sorra davant 71.000 espectadors.