dimarts, 25 de març del 2014

Campió de la Bundesliga .Guardiola trenca la tradició de la dutxa de cervesa

 
Campió de la Bundesliga 

Guardiola trenca la tradició de la dutxa de cervesa

El tècnic va avisar en la prèvia del partit que només portaria un vestit a Berlín encara Robben assenyala que "el moment arribarà"

Guardiola ganó su primera Bundesliga
Guardiola va guanyar la seva primera Bundesliga | Foto: EFE
DPA | 2014.03.25 | 22:41 h.
SPORT 
Al final no hi va haver dutxa de cervesa. Josep Guardiola va trencar amb la tradició i es va convertir en el primer tècnic que lliura del bany de la beguda preferida dels alemanys per celebrar la conquesta de la Bundesliga.
L'extècnic del FC Barcelona havia enviat un missatge clar als seus jugadors: "Me'n vaig amb un sol vestit a Berlín. I si no, enfilo abans directament al vestidor". Tampoc els jugadors van celebrar amb cervesa després del triomf per 3-1 a camp de l'Hertha Berlín, que va permetre als bavaresos celebrar el seu vigesimocuarto títol de Lliga a set dates del final.
Arjen Robben va donar a entendre que la dutxa de cervesa per al seu entrenador ha estat només ajornada i que vindrà en un futur pròxim.
"La dutxa de cervesa arribarà", va dir Robben després del triomf a domicili davant l'Hertha en ser interrogat sobre si s'havia prescindit d'aquest ritual per sol · licitud de Guardiola.
El Bayern tenen planificat celebrar aquesta nit el títol en algun lloc de Berlín, encara que tant Robben com Bastian Schweinsteiger assegurar no saber exactament el que es porten entre mans els responsables.
"Jo no m'encarrego de la cervesa", es va defensar el director esportiu del Bayern, Matthias Sammer, abans del xoc. El gran absent en les festes va ser l'expresident del club Uli Hoeness, condemnat recentment a presó per evasió fiscal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada