diumenge, 2 de març del 2014

Guardiola reivindica Puig Antich al 40 aniversari de la seva mort


NO ET PERDIS EL TRIBUT DE GUARDIOLA A PUIG ANTICH:

Guardiola reivindica Puig Antich al 40 aniversari de la seva mort

El tècnic del Bayern Munic Pep Guardiola protagonitza un audiovisual en memòria del malaguanyat Salvador Puig Antich al que li rendeix tribut 40 anys després de la seva mort a mans del règim franquista

Guardiola homenajea a Puig Antich
Guardiola homenatja Puig Antich YOUTUBE
SPORT.es | 2014.02.03 | 21:04 h.
Pep Guardiola no oblida en absolut les seves arrels catalanes malgrat la seva reeixida estada a Munic. El tècnic del Bayern protagonitza un audiovisual dirigit pel director de cinema Lluís Danés en què rendeix tribut a Salvador Puig Antich, en el 40 aniversari de la seva mort.
Al vídeo Guardiola llegeix una carta que seria del mateix Puig Antich per al seu germà Quim amb el següent missatge en català:
"Estimat Quim, la notícia és breu: condemnat a mort. Han dut a terme una venjança irracional. Seria molt difícil exposar els meus sentiments en aquests moments. Fàstic, fàstic és el que sento.
Accepta aquestes línies com a afirmació dels meus sentiments cap a vosaltres. Jo he trencat amb tot i accepto les meves responsabilitats. Sang que es vessarà, però no inútilment.
Bé noi, tot el que possiblement podria dir-te va dins d'aquestes línies i en la tristesa del vent.
Et vol, Salvador Puig Antich. Salut i anarquia ".
En l'esmentat audiovisual també apareixen Carme i Imma, dues germanes de Salvador, que també emeten un sentit missatge. "Que en cap país del món hi hagi la pena de mort", reivindica Carme, mentre Imma denuncia que "oblidar una injustícia ens condemna a repetir-la"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada