dilluns, 31 de març del 2014

El Bayern de Pep vestirà com el Barça


*Premier *League

El Bayern de Pep vestirà com el Barça


Nova *equipación que el Bayern té gairebé tancada amb *Adidas
Mundo Deportivo  31/03/2014 12:36

El Bayern *Munich ja té gairebé tancat amb *Adidas com seran els dissenys de les noves samarretes per a la temporada 2014/2015.

 

La principal té un enorme semblat amb la del Barça. Franges blaves *yr *ojas, encara que amb mànigues vermelles, coll rodó blanc i tires fines en els homes del mateix color.

Samarretes similars a les quals es van portar fa vint anys. La de visitant serà l'elegant color negre.

divendres, 28 de març del 2014

Xavi: "Els meus dos millors entrenadors han estat Aragonès i Guardiola"

Seguirà vinculat al futbol quan es retiri  

Xavi: "Els meus dos millors entrenadors han estat Aragonès i Guardiola"

Xavi Hernández ha considerat que Pep Guardiola i Luis Aragonés són els millors entrenadors que ha tingut en la seva carrera que, segons va reconèixer, ha arribat al seu zenit després d'haver complert 30 anys

Xavi junto a Aragonés y Guardiola
Xavi costat de Aragonès i Guardiola

EFE | 2014.03.28 | 09:56 h.
SPORT 
En una doble entrevista publicada per la revista francesa "Sota Foot" al seu company Iniesta ia ell, Xavi va confirmar que el del Brasil serà el seu últim Mundial - "no em veig a Rússia amb 38 anys" - i va explicar com el va convèncer el seleccionador Vicente del Bosc d'anar, després d'haver-se plantejat acabar com internacional en l'última Eurocopa.
"Vicente és el personatge més humà amb el que m'he creuat en un vestidor", va comentar en recordar que quan li va dir Del Bosque, després de la final amb Itàlia, que pensava tancar el seu cicle amb la selecció, l'entrenador li va respondre: " si dius això és que t'estàs deprimint ".
Del Bosque li va insistir que havia de jugar al Brasil. "Aquí tu ets important".
Preguntat sobre si veu el dia en què penjarà les botes, Xavi va contestar que se sent "bé físicament" i fins i tot "millor que en les dues temporades precedents" encara que ha tingut dolors per l'acumulació de partits. "He pres consciència que he de dosificar una mica, però sincerament és el primer cop de la meva carrera que em sento tan bé. Sóc més madur, millor físicament", ha assenyalat.
Sobre el seu futur després de retirar-se, va dir no saber si es convertirà en entrenador. "El que sé és que m'agrada el futbol i tinc intenció de quedar-me a aquest món", va revelar ..
"En tot cas, sé on no em veig, en una oficina. Què vols que faci, economia? Els debats socials i polítics són massa complicats per a mi. A mi el que m'agrada és el futbol", ha afegit.
Xavi ha destacat que Guardiola "serà sempre una persona important" en la seva vida. "Ho era quan jo era una criatura i ho va ser quan em va entrenar. (...) M'ha agradat treballar amb tots els entrenadors que he tingut, però si hagués de destacar a dos, serien Aragonès i Pep. Han estat molt importants" , va explicar.
D'Aragonés va recordar: "Sempre repetia que no teníem condició física, però que a nivell tècnic estàvem entre les cinc millors nacions del món".
I també que era "molt humà, molt proper a la gent" i directe. "Al futbolista, com a tothom, li agrada això, la gent sincera que et diu les coses mirant-te als ulls".
A la qüestió de si es considera el millor futbolista espanyol de la història a la vista del seu palmarès, Xavi va respondre que no. "Hi ha molts jugadors, home. Per què no tindria Casillas dret a ser considerat el millor espanyol de tots els temps? Té pràcticament els mateixos títols que jo".
"Estan Puyol, Ramos, Villa, Raúl ... I a més Ferro, Guardiola, Luis Suárez, Di Stéfano ... Només el fet que em citi en aquest debat, ja és un orgull", ha comentat.
Xavi va eludir qualsevol polèmica sobre la seva vinculació amb la selecció espanyola pel fet de ser català. "No he fet mai un comentari polític. No ho faré mai. No m'agrada i no tinc ganes de posar el dit aquí. Sóc futbolista. Sempre he tingut unes ganes majúscules de jugar a la selecció espanyola", ha recalcat.
"Tant me fa saber si un futbolista és català, basc o andalús. La cimera d'una carrera és jugar a la selecció i disputar un mundial", ha conclòs.

Rummenigge qualifica Guardiola de "benedicció per al Bayern"

LA LLEGENDA DEL CLUB, MÉS QUE SATISFET AMB PEP 

Rummenigge qualifica Guardiola de "benedicció per al Bayern"

El directiu del Bayern Munic describiuó l'arribada de Pep Guardiola al conjunt bàrbar com una benedicció després de guanyar la lliga alemanya

Rummenigge califica a Guardiola de \"bendición para el Bayern\"
Rummenigge amb Pep Guardiola el dia de la presentació EFE
AFP | 2014.03.28 | 18:21 h.
SPORT 
El directiu i llegenda del Bayern Munic Karl-Heinz Rummenigge va qualificar l'entrenador Pep Guardiola de "benedicció per al club", aquest divendres a l'última edició de la revista del club, després que l'equip aconseguís el seu 24è títol nacional batent el rècord de precocitat.
"Pep és una benedicció per al club, va elevar el nostre nivell de joc fins a un punt inesperat. Ha creat un futbol que no existia a Alemanya", escriu Rummenigge en un diari que es distribuirà dissabte a l'Allianz Arena en el partit contra el Hoffenheim .
"M'inclino davant de l'entrenador, aquest home excepcional, i davant nostre equip excepcional", va assenyalar el membre del llegendari equip dels anys 70.
Rummenigge desitja que l'equip continuï amb els seus èxits "per enviar bones notícies a Uli (Hoeness) i facilitar les coses després de tot el que li va passar", va dir en referència al president del club, que va dimitir després d'haver estat condemnat a tres anys i mig de presó per frau fiscal.
"Aquest títol és per Uli Hoeness, una persona important al club", havia declarat dimarts a Berlín Guardiola, després de la conquesta del títol alemany a 27 jornades després de guanyar per 3-1 a l'Hertha.

Guardiola genießtPep mit seinem Bruder beim Meisteressen

Guardiola genießtPep mit seinem Bruder beim Meisteressen

Vergrößern Guardiola mit seinem Bruder Pere (l.), der auch sein Berater ist ​
Guardiola mit seinem Bruder Pere (l.), der auch sein Berater ist ​
Foto: Dennis Brosda
  • Von KAI PSOTTA
Der Meistertrainer genießt das Münchner Kaiserwetter!
Gestern schlenderte Pep Guardiola (43) lässig mit Strickjacke und Holzfällerhemd über die Maximilianstraße. Zusammen mit Bruder Pere und Freund Manel Estiarte ging‘s zum Mittagessen ins Restaurant „Brenner Grill“.

Die Party-Bayern

38
Guardiola tanzte bis 4.13 Uhr

Meister-Nacht von Berlin Guardiola tanzte bis 4.13 Uhr

Bayern München feiert die 24. Meisterschaft: Die Meister-Nacht von Berlin im „Kitty Cheng“ im BILD-Protokoll.
Als BILD ihn begrüßt, sagt Pep: „Ja, es fühlt sich immer noch gut an. Es ist gut. Es ist super. Wenn wir gewinnen, geht es mir immer gut.“
Fühlt sich die erste Meisterschaft in Deutschland anders an als die Titel in Spanien? „Beides ist schön.“
Lange Party-Nacht in Berlin-Mitte! Die Meister-Bayern feierten nach dem 3:1-Sieg gegen Hertha bis weit nach fünf Uhr morgens in der Bar Kitty Cheng.

Wilde Party-Nacht Bayern feiern bis 6 Uhr morgens in Berlin-Mitte 

.............................................. 

 Guardiola genießtPep amb el seu germà , el Mestre d'AlimentsEngrandir Guardiola amb el seu germà Pere ( esquerra ) , que també és el seu assessor
Guardiola amb el seu germà Pere ( esquerra ) , que també és el seu assessorFoto : Dennis Brosda

    
10
2014.03.28 - 00:03 rellotge

    
Des KAI Psotta
El Màster Trainer gaudeix del magnífic clima Munic !
Ahir passejava Pep Guardiola ( 43 ) amb el suèter casual i camisa a quadres al carrer Maximiliano . Juntament amb el seu germà Pere Manel Estiarte i amic ens vam anar a dinar al restaurant " fogons " .El Partit Baviera38Guardiola va ballar a 4.13 del rellotgeMàster -nit de Berlín Guardiola va ballar a 4.13 del rellotge
Bayern Munic celebra el 24 de Campionat : La nit de Campions de Berlín a " gatet Cheng " en el protocol IMATGE . més ...10Baviera t'estimo -nit van celebrar a 6 del matí
Com a imatge el saluda , diu Pep : "Sí , encara se sent bé. És bo . És super . Si guanyem , estic sempre bo " .
El primer campionat a Alemanya se sent diferent que el títol a Espanya ? "Tots dos estan molt bé. "Llarga nit de festa a Berlín- Mitte ! La Champions Bayern celebren després de la victòria per 3-1 davant l'Hertha fins ben després de les cinc del matí a bar del gatet Cheng .Festa salvatge nit Bayern celebren en punt del matí a 6 de Berlin- Mitte

dijous, 27 de març del 2014

Descobrim com ha guanyat la Bundesliga Pep Guardiola

LLIGA ALEMANYA 

Descobrim com ha guanyat la Bundesliga Pep Guardiola

Les claus de Pep Guardiola a la conquesta de la Bundesliga al comandament del Bayern Munic: adaptació, exigència, versatilitat i anàlisi

Así ha ganado Pep Guardiola la Bundesliga
Així ha guanyat Pep Guardiola la Bundesliga | Foto: EFE
Martí Perarnau | 2014.03.27 | 00:00 h.
SPORT 
Pep Guardiola aixecarà per primera vegada el 'Silverware', el trofeu que simbolitza la victòria a la Bundesliga alemanya, un plat de 59 centímetres de diàmetre i 11 quilos de pes, i ho farà després d'acumular 25 victòries i dos empats en 27 jornades (mitjana de gols per partit: 2,9 a favor; 0,4 en contra). De la seva mà, el club muniquès polvoritza tots els rècords de la Bundesliga, es proclama campió en la data més precoç de la història i Pep compleix el seu gran objectiu de la temporada: sumar el títol de lliga, que en el seu historial personal significa el quart en cinc temporades com a entrenador en l'elit, el seu 17è títol en 23 competicions disputades.
A Munic, Guardiola va heretar un equip formidable que van anar construint de mica en mica Hoeness i Rummenigge, Van Gaal i Heynckes, i en nou mesos ho ha fet encara més formidable. Puc donar fe perquè l'entrenador català va acceptar la meva proposta de conèixer tots els secrets del seu treball i ha obert durant tota la temporada les portes del vestidor per mostrar, sense secrets, la feina diària de l'equip, el que adquirirà forma de llibre el setembre vinent .
La Bundesliga conquerida era el gran objectiu de Guardiola. Al cap ia la fi, tot i que el Bayern va guanyar la 2012-2013 amb 25 punts d'avantatge sobre el Borussia Dortmund, havia perdut les dues temporades anteriors davant el mateix rival amb 8 i 10 punts de desavantatge. No era, per tant, impensable que l'equip de Jürgen Klopp recuperés el comandament, i més quan el primer duel, la Supercopa alemanya, es va saldar amb triomf clar del Dortmund per 4-2. Aquella nit, Guardiola va jugar amb quatre davanters, va pecar d'atreviment i gosadia i aprendre que a Alemanya havia de ser molt caut. El domini del Bayern en el campionat alemany s'ha basat en quatre grans paràmetres.
Guardiola va necessitar un període d'adaptació: a la lliga alemanya i als seus propis jugadors. No només la derrota davant el Dortmund, sinó els primers enfrontaments del campionat li van ensenyar el veritable rostre del futbol germànic, el que va denominar "Contra-Bundesliga" en referència als formidables contraatacs que practiquen la majoria d'equips. Va prendre nota ràpidament, va buscar antídots adequats i aviat va dotar el Bayern eines tàctiques amb què protegir-se. En 27 partits només ha encaixat 13 gols, dels quals dos van ser obra dels seus defenses en pròpia porteria. Els rivals només han aconseguit batre onze vegades a Manuel Neuer.
Va fer més. Encara portava idees ben dissenyades sobre com volia jugar, va optar per alliberar als seus jugadors per conèixer l'autèntic potencial de cadascú. La seva plantilla és de molta qualitat, profunda i variada, amb el que va posar en pràctica les idees de joc que portava, però va anteposar les qualitats innates de cada un i per tal de potenciar el joc dels futbolistes va aparcar diverses propostes tàctiques fins nova ocasió. Fins a la primera setmana de març no va poder entrenar dos dies seguits amb tota la plantilla al complet. Encara que li hagués agradat que Müller s'alineés com interior, jugar sempre amb un únic migcampista i amb fals 9 o emprar la defensa de tres, va modificar el que va fer falta per extreure el millor rendiment a cada un. Serveixi Robben com a exemple: el neerlandès suma 18 gols i deu assistències en la que ja és la seva millor temporada des que està al Bayern. O com ell mateix ha reconegut, "la millor de la meva vida".
"Pep és molt intel · ligent, sap molt de futbol i entrenar amb ell s'ha convertit en alguna cosa molt interessant". Això és el que pensa Bastian Schweinsteiger. Guardiola ha insuflat nombrosos conceptes tàctics als seus homes. D'entrada, perquè els coneguessin, els practiquessin i s'emmagatzemaran en el seu arxiu. En funció de les necessitats ordena emprar alguna d'aquestes idees, amb el propòsit de fer menys previsible al seu equip. Més versàtil. El clímax d'aquesta flexibilitat es va produir a Dortmund, a casa del màxim rival (al qual va vèncer per 0-3), quan va canviar fins a quatre vegades radicalment d'esquema de joc en noranta minuts. I en cada ocasió, per a millor.
Un altre partit que exemplifica aquesta versatilitat és el recent Stuttgart-Bayern. Per primera vegada en la temporada, Pep va emprar el mateix onze titular que en el partit anterior, en què havia vençut el Mönchengladbach amb brillantor. Es tractava d'un onze que practicava un joc de posició molt ortodox, el tipus de joc que fàcilment identificaríem amb el Pep. Però al descans semblava evident, a més d'anar perdent 1-0, que el seu equip no era fluid ni obtenia superioritats al centre del camp, així que en el propi vestuari va enviar un canvi radical, va passar a jugar amb dos davanters (Pizarro i Mandzukic ) i va bombardejar als locals amb un joc diametralment oposat: rebia Pizarro com a mitjapunta, obria a bandes, s'incorporava a l'atac, on també arribava Thiago, centraven els extrems i s'ajuntaven 5 rematadors en l'àrea rival. Va remuntar el partit, però sobretot va mostrar una versatilitat inaudita.
Ha situat la línia defensiva a 44 metres de Neuer, vuit metres més endavant que la temporada anterior; s'ha inventat a Lahm com a migcentre de posició; emprat el 4-2-1-3 amb assiduïtat i col · locat als laterals com a falsos interiors, obtenint una mica complicat en el futbol: que el seu equip dominés molts registres sent diferent en cada partit. El llegendari Paul Breitner ens el va definir de la manera: "No es guanya per jugar de manera brillant. S'ha de guanyar per treball. I aquest equip sap tot: sap brillar i sap treballar".
A treball molt pocs poden competir amb Guardiola. Potser cap aspecte resulta més remarcable que la seva exigència en els entrenaments. Cada sessió equival a una recerca constant de perfeccionisme: correcció d'errors, modificació de detalls, aprenentatge de conceptes i exigència d'intensitat màxima. És igual si és dia postpartit i qui s'entrena són els suplents i els juvenils. Les sessions són curtes, d'uns 80 minuts de durada, però d'una intensitat innegociable. Totes les tasques s'efectuen sempre amb pilota i totes tenen una intenció tècnic-tàctica concreta.
Els rondos formen part del menú diari, però molt poques vegades com a element lúdic, sinó tècnic. Els jocs de posició, que al principi van resultar complicats d'assimilar pels jugadors, s'han convertit en l'element troncal dels entrenaments. Tanta exigència i perfeccionisme podia haver xocat amb l'actitud dels futbolistes, però ha passat el contrari: la plantilla va acceptar primer amb grat i més tard amb entusiasme el canvi en el model de joc i en convertir a la pilota en el protagonista absolut.
Pocs jugadors ho expliquen amb més claredat que el jove migcampista Pierre-Emile Højbjerg: "Pep m'ha donat l'atreviment amb la pilota. El no tenir por i jugar amb la pilota. Mai tenir por de jugar. I jugar, jugar i jugar. És igual si davant hi ha Xabi Alonso o un futbolista amateur. Jugar sense por i atrevir sempre. I fer-li collons, com diu el Pep ". Javi Martínez ho expressa així: "El major exemple del talent de Pep és que el Bayern de avui en dia és un equip molt treballat en totes les seves línies. Qualsevol entrenador que ve a veure els partits o els entrenaments es fixa en això, en com tot segueix un mateix guió, des de la defensa fins a l'atac, des del porter fins al davanter centre ".
L'anàlisi del joc propi i dels rivals és un factor essencial en el treball de Guardiola. L'equip d'analistes que dirigeix ​​Carles Planchart ha revisat centenars de partits dels contrincants per extreure petits informes amb els que l'entrenador prepara els enfrontaments. En la prèvia de cada partit, Pep dóna tres xerrades als seus jugadors, en cadascuna de les quals mostra un vídeo d'un màxim de set minuts de durada amb aspectes específics. Alguns jugadors reben un pen drive personalitzat amb detalls sobre els moviments d'un rival.
Les accions d'estratègia s'assagen després de cada xerrada i es graven en vídeo, igual que els entrenaments, per il · lustrar els encerts o errors. El resultat obtingut no admet molts dubtes: en els 43 partits oficials disputats fins avui, l'equip de Munic només ha encaixat tres gols a pilota parada (córners o faltes laterals), un dels quals el va marcar el lateral Rafinha en pròpia porta. En atac, són nombrosos els gols obtinguts en jugades d'estratègia prèviament assajada i analitzada en vídeo.
Aquests quatre paràmetres no garanteixen la victòria ni els títols, tot i que els fan més possibles. Per a un equip com el Bayern que ho havia guanyat tot, la temptació consistia a adormir i conformar, però amb Guardiola al comandament això no resulta senzill.

dimecres, 26 de març del 2014

Guardiola matisa: "Els jugadors del Barça es motiven sols"

 
Després de la seva entrevista a 'Audi Anual Report'  

Guardiola matisa: "Els jugadors del Barça es motiven sols"

Josep Guardiola va negar que una de les raons de la seva sortida del Barcelona hagi estat no poder seguir motivant als futbolistes

Guardiola quiso aclarar sus palabras sobre su marcha del Barça
Guardiola va voler aclarir les seves paraules sobre la seva marxa del Barça | Foto: AFP
DPA | 2014.03.25 | 23:34 h.
SPORT 
"Els jugadors del Barça es motiven sols", va afirmar, matisant així les declaracions brindades en una recent entrevista a la revista "Audi Anual Report".
"Jo no vaig ensenyar a jugar a Xavi o Iniesta. Els entrenadors estem per ajudar-los, però ells juguen bé des de fa 20 anys. Els entrenadors no fem jugar bé als jugadors", va assegurar el tècnic del Bayern Munic després de conquistar el títol en la Lliga alemanya.
"Juguen prou bé sense mi", ha afegit. "Em va imputar un cert èxit, però és una qüestió personal. Mi no haguessin aconseguit l'èxit que amb Tito Vilanova", ha declarat sobre el rècord dels 100 punts que va aconseguir el seu successor al Barcelona la temporada passada.
"Potser no em vaig explicar bé. (El motiu de la meva sortida) era una qüestió purament personal, sentia que havia arribat el moment. Són ells els responsables de tots els èxits que hem aconseguit, igual que els del Bayern", va declarar

Pep Guardiola: El col · leccionista de títols




 
La seva primera Bundesliga 

Pep Guardiola: El col · leccionista de títols

Des de la seva irrupció a les banquetes no ha parat de guanyar

Josep Coves | 2014.03.26 | 04:05 h.
SPORT 
Va aterrar a la banqueta del Camp Nou sense més bagatge que una temporada al capdavant del Barça B, a Tercera Divisió, formant equip amb Luis Enrique. Amb jugadors com Pedro i Sergio Busquets, el filial va aconseguir l'ascens de categoria i Joan Laporta va apostar per ell per rellevar Frank Rijkaard, imposant-se als directius que es decantaven per una opció que no semblava tan arriscada i que responia a una filosofia diametralment oposada : José Mourinho.
Guardiola va ser l'escollit que va ser presentat com a tècnic del Barça va dir no tenir por ni estar espantat amb "aquest repte". "No puc prometre títols, encara que sí estic totalment convençut que la gent, l'afició, està orgullosa de nosaltres", va afegir un Pep segur de si mateix mentre convidava als aficionats a cordar-se els cinturons.
I va ser així com el Barça va viure durant l'època de Guardiola (2008-12) el quadrienni més fructífer de la seva història. No només pels títols guanyats, 14 de 20 possibles, entre ells tres Lligues i dues Champions, sinó per l'estil de joc que va implantar i que va ser l'enveja de l'Europa futbolística.
Després d'un any sabàtic, Guardiola va tornar a l'estiu a les banquetes per seguir engrossint el seu privilegiat palmarès. Tot i que va començar amb mal peu, perdent per 4-2 contra el Borussia Dortmund la Supercopa alemanya, ja no se li han resistit els altres títols. Li va guanyar la Supercopa d'Europa el Chelsea de Mourinho, va tornar del Marroc amb el Mundial de Clubs sota el braç i ahir va aconseguir la Bundesliga més precoç de la història, a falta de set jornades per al final.

dimarts, 25 de març del 2014

Campió de la Bundesliga .Guardiola trenca la tradició de la dutxa de cervesa

 
Campió de la Bundesliga 

Guardiola trenca la tradició de la dutxa de cervesa

El tècnic va avisar en la prèvia del partit que només portaria un vestit a Berlín encara Robben assenyala que "el moment arribarà"

Guardiola ganó su primera Bundesliga
Guardiola va guanyar la seva primera Bundesliga | Foto: EFE
DPA | 2014.03.25 | 22:41 h.
SPORT 
Al final no hi va haver dutxa de cervesa. Josep Guardiola va trencar amb la tradició i es va convertir en el primer tècnic que lliura del bany de la beguda preferida dels alemanys per celebrar la conquesta de la Bundesliga.
L'extècnic del FC Barcelona havia enviat un missatge clar als seus jugadors: "Me'n vaig amb un sol vestit a Berlín. I si no, enfilo abans directament al vestidor". Tampoc els jugadors van celebrar amb cervesa després del triomf per 3-1 a camp de l'Hertha Berlín, que va permetre als bavaresos celebrar el seu vigesimocuarto títol de Lliga a set dates del final.
Arjen Robben va donar a entendre que la dutxa de cervesa per al seu entrenador ha estat només ajornada i que vindrà en un futur pròxim.
"La dutxa de cervesa arribarà", va dir Robben després del triomf a domicili davant l'Hertha en ser interrogat sobre si s'havia prescindit d'aquest ritual per sol · licitud de Guardiola.
El Bayern tenen planificat celebrar aquesta nit el títol en algun lloc de Berlín, encara que tant Robben com Bastian Schweinsteiger assegurar no saber exactament el que es porten entre mans els responsables.
"Jo no m'encarrego de la cervesa", es va defensar el director esportiu del Bayern, Matthias Sammer, abans del xoc. El gran absent en les festes va ser l'expresident del club Uli Hoeness, condemnat recentment a presó per evasió fiscal.

El Bayern de Guardiola, campió de la Bundesliga


Hertha DE BERLÍN, 1 - BAYERN DE MUNIC, 3  

El Bayern de Guardiola, campió de la Bundesliga

Guardiola ya celebra su Bundesliga

Hertha Berlín Bayern Munic
1-3

El Bayern de Munic va aconseguir la consecució del títol de la Bundesliga després de guanyar amb molta facilitat al Hertha de Berlín

Los jugadores del Bayern celebran uno de los goles
Els jugadors del Bayern celebren un dels gols AFP
Albert Rogé | 2014.03.25 | 21:51 h.
El Bayern de Munic va conquistar el seu vint títol de la Bundesliga després de derrotar el Hertha Berlín en un partit molt fàcil per als homes de Guardiola.
El Bayern va començar amb diversos canvis en el seu equip inicial, donant descans a Mandzukic, Thiago, Ribéry i Javi Martínez. Encara que com és de costum, els jugadors alineats van donar un repàs al seu rival i van sentenciar el partit en els primers minuts.
EL BAYERN SENTÈNCIA EN 15 MINUTS
Els homes de Guardiola van sortir decidits a conquerir el títol de la Bundesliga i als sis minuts ja es van avançar gràcies a un gol de Toni Kroos. L'alemany va aprofitar un rebuig de la defensa per rematar a plaer i avançar l'equip bavarès.
El segon gol no va trigar a arribar. Schweinsteiger va posar una pilota temperat al capdavant de Götze perquè l'alemany la rematés al fons de la xarxa.
GUARDIOLA HA IMPLANTAT EL SEU ESTIL
Els aficionats al futbol gaudeixen amb el joc de l'equip bavarès que recorda al futbol que desenvolupava el Futbol Club Barcelona de Guardiola. El tècnic català té una fórmula molt idealitzada i l'executa a la perfecció. Els jugadors es mouen entre línies, als espais, assisteixen, reben, en definitiva, un recital de futbol que fa que els rivals només puguin seguir la pilota amb la mirada.
Al minut 36, el Bayern va demostrar aquest estil a la perfecció. Alaba va centrar la pilota per Götze, que intel · ligent assistia a Müller perquè l'alemany rematés de cap, encara que la seva rematada va impactar al travesser.
MINUTS PER THIAGO
Pep Guardiola va donar entrada a Thiago Alcántara, un dels puntals de l'equip bavarès, perquè pogués disputar els últims 30 minuts de partit. El hispanobrasiler està quallant una temporada molt bona que li ha permès assentar-se en el centre del camp de l'equip alemany i de la selecció espanyola.
RAMOS MARCA DE PENAL
La segona meitat va ser un calc de la primera. Els homes de Guardiola dominaven la possessió de pilota i arribaven amb força facilitat a la porteria de Kraft, encara que sense massa encert. Encert que sí que va tenir Adrián Ramos, que va transformar un penal comès per Rafinha sobre el propi Ramos.
RIBÉRY RESOL UNA ACCIÓ ESPECTACULAR DE Götze
Impressionant Götze en la conducció. L'ex del Dortmund va assistir per a la incorporació de Ribéry per l'esquerra, que la va picar perfecta davant el porter Kraft per sentenciar el partit i culminar la victòria de l'equip alemany.
EL BAYERN, DE RÈCORD
L'equip de Pep Guardiola va aconseguir un nou rècord en aquesta temporada en conquistar el títol de la Bundesliga en només 27 jornades.
Un altre rècord que ha aconseguit aquesta temporada el Bayern de Munic va ser obra de Thiago Alcántara. L'exblaugrana va tocar 185 vegades la pilota davant l'Eintracht Frankfurt, més que cap altre jugador en la història de la Bundesliga.
Conquerida la Bundesliga, els homes de Guardiola ja tenen el proper objectiu en ment: aconseguir la Lliga de Campions.

PRIMER TITOL DEL BAYERN DEL PEP, CAMPIÓ DE LA BUNDELIGA EL 25.03.14 , AMB 25 PUNTS PER ENDAVANT

PRIMER TITOL DEL BAYERN DEL PEP

CAMPIÓ  DE LA BUNDELIGA EL 25.03.14 , AMB 25 PUNTS PER ENDAVANT





Bild

" Noch ein Titel für diesen Klub, das ist wichtig. Dass es so gut läuft, hätte ich nie gedacht. Wir sind von tag zu Tag besser geworden. Wir werden zusammen essen und wir werden feiern. Wir werden heute und morgen feiern "
    Trainer Pep Guardiola bei Sky nach seiner ersten Deutschen Meisterschaft

...............................................

"Un altre títol per a aquest club, que és important. Això funciona bé, mai hauria pensat. Ens hem convertit en un millor dia a dia. Anem a dinar junts i anem a celebrar. Anem a celebrar avui i demà "
     L'entrenador Pep Guardiola al cel després del seu primer campionat alemany


"Tata"Martino va fer un 'Guardiola' al Santiago Bernabéu

AMB LA SEVA VICTÒRIA DAVANT EL MADRID 

"Tata"Martino va fer un 'Guardiola' al Santiago Bernabéu

El tècnic argentí va aconseguir igualar una gesta realitzada pel tècnic del Bayern Munic en la seva estada en el conjunt blaugrana

Diferentes entrenadores en los últimos clásicos
Diferents entrenadors en els últims clàssics AFP
Albert Rogé | 2014.03.24 | 20:19 h.
SPORT 
Tata Martino va aconseguir una gran gesta en la seva primera visita a Santiago Bernabéu. El tècnic argentí va aconseguir la victòria i entra en l'elenc d'entrenadors que van aconseguir la victòria en el primer desplaçament al temple madridista.
Aquesta gesta ha estat aconseguida per quatre entrenadors en tota la història del Futbol Club Barcelona. L'últim a aconseguir ser Pep Guardiola amb l'històric marcador de 2-6. Els altres tres van ser Frank Rijkaard a la temporada 03-04, Louis Van Gaal a la temporada 97/98 i Terry Venables a la 84/85.
Amb aquest partit, Martino surt reforçat del clàssic ja que el Futbol Club Barcelona té moltes opcions d'aconseguir el campionat de lliga.

dilluns, 24 de març del 2014

Guardiola: "El títol de la *Bundesliga és el més important per a nosaltres"


Futbol Internacional

Guardiola: "El títol de la *Bundesliga és el més important per a nosaltres"

Pep Guardiola, posant en el vestuari del Bayern / FOTO: *FCB

Habiti *Sharing *Services
EFE  24/03/2014 12:31
MUNDO DEPORTIVO

L'entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola, va dir avui que el títol de la *Bundesliga, que el seu equip pot aconseguir matí amb una victòria a domicili davant el *Hertha, és el més important per als bavaresos, malgrat els objectius de guanyar també la Lliga de Campions i la Copa d'Alemanya.

"El campionat alemany és el títol més important", va dir Guardiola abans de partir cap a Berlín.

Guardiola va agregar que, en el moment en què s'asseguri matemàticament el títol, estarà "feliç i orgullós".

Ja al començament de la temporada, el president del Consell Directiu del Bayern, *Karlheinz *Rummenigge, havia definit la *Bundesliga com el principal objectiu del club.

Si el Bayern de Guardiola es corona campió demà, en la vintena setena jornada, ho haurà aconseguit una jornada abans que la campanya passada, quan *Jupp *Heynckes estava en la banqueta.

A diferència del que va ocórrer en la temporada passada, quan el director esportiu *Mathias *Sammer va donar l'ordre d'ajornar les celebracions fins que s'acabés la temporada que al final es va segellar amb el triple, Guardiola s'ha manifestat partidari de celebrar el títol immediatament.

"En el moment en què guanyem la *Bundesliga hem de celebrar", va dir Guardiola.

Fins i tot un empat pot donar-li el títol al Bayern demà, sempre que el *Borussia *Dortmund no aconsegueixi derrotar al Schalke en el derbi de la conca del *Ruhr.

El Bayern va viatjar a Berlín amb la totalitat de la plantilla, la qual cosa indica que hi ha confiança en què hi haurà celebració demà i el retorn a Munic està previst el dimecres a la tarda.

El Bayern s'ha mantingut aquesta temporada invicte en la *Bundesliga, amb 24 victòries i 2 empats.

Etoo carrega contra Guardiola


FUTBOL INTERNACIONAL

Etoo carrega contra Guardiola

El davanter del Chelsea assegura que el tècnic "no va ser un gran jugador" i que li va faltar el respecte en diverses ocasions

Guardiola i Etoo se saluden després d'un partit de Champions entre el Barça i l'Inter, a San Siro el 2010.
JORDI COTRINA
Guardiola i Etoo se saluden després d'un partit de Champions entre el Barça i l'Inter, a San Siro el 2010.
EL PERIODICO
AGÈNCIES / París
Dilluns, 24 de març del 2014 - 21.31 h
Fa anys que no comparteixen equip, però Samuel Etoo no oblida. El davanter del Chelsea encara recorda els punts de fricció amb Pep Guardiola quan aquest va fitxar com a entrenador del Barça. El primer es va produir l'estiu del 2008, just després que el tècnic de Santpedor aterrés al Camp Nou i sol·licités al llavors president blaugrana, Joan Laporta, tant la sortida del jugador camerunès com la de Ronaldinho i Deco.
"Li vaig recordar, en primer lloc, que no havia estat un gran jugador, sinó un bon jugador. Com a jugador el coneixíem, però com a entrenador no havia demostrat res per arribar a un vestidor com el del Barça. Ni tan sols coneixia la història del vestidor perquè es posés a dir certes coses", explica Etoo en una entrevista emesa per Bein Sports.

Rumors a la premsa

Durant la xerrada, plena de les rialles amb què el públic acull els dards, el futbolista lamenta que Guardiola no tingués el coratge de dir-li "les coses a la cara". "El que més em va molestar va ser que es van inventar coses que van acabar a la premsa", subratlla, com que el volien enviar a Uzbekistan. El tècnic tenia al seu despatx un diari amb aquest rumor i quan Etoo va entrar en l'oficina, segons recorda, li va comentar: "Crec que et pot anar bé, vés-hi".
"Li vaig dir: 'Qui et farà guanyar és Etoo i em demanaràs perdó. Em vaig mantenir en el meu lloc i vaig seguir entrenant-me", prossegueix en l'entrevista el davanter, que del Barça va passar a l'Inter de Milà i d'allà al rus Anji fins a recalar en el seu actual equip, el Chelsea de José Mourinho, on als seus 33 anys està vivint un dels seus millors moments.

Sense dorsal a Houston

En opinió del jugador, l'actual preparador del Bayern Munic li va faltar el respecte en nombroses ocasions. Com quan li va donar el dorsal 9 a Henry en un partit a Houston. "No ho podia admetre. Jo havia fet molt pel club, al camp i sobretot fora. Sempre vaig estar allà per als meus companys", recalca.
També assegura que solia qüestionar l'autoritat de l'entrenador quan, sent centrecampista, intentava donar lliçons sobre com atacar. "¿No ets normal, no?", li va preguntar en certa ocasió a Guardiola, a qui només li va arribar a tenir confiança quan, al final de la temporada, aquest va dir a la resta de l'equip en ple brindis que, encara que havia estat una temporada difícil per a ell, Etoo havia demostrat ser un gran jugador.
Amb el temps han arribat a fer les paus, apunta l'atacant, però quan es van retrobar a les semifinals de la Lliga de Campions el 2010, el tècnic no el va saludar. "Quan em va veure al túnel, no ho va fer. Va esperar que hi hagués càmeres. I llavors, evidentment, jo no l'hi vaig poder rebutjar", conclou Etoo, per a qui "la verdadera història és que Guardiola mai va respectar certes coses en el món del futbol".

dissabte, 22 de març del 2014

Pep Guardiola, el 'Gran Germà' dels jugadors del Bayern

Futbol Internacional Pep Guardiola

Pep Guardiola, el 'Gran Germà' dels jugadors del Bayern


Pep Guardiola té tot baix control en el Bayern i a Munic / FOTO: *Alastair *Grant - Ap

Habiti *Sharing *Services

Mundodeportivo.com 21/03/2014 22:35

Pep Guardiola, que aquest dissabte pot coronar-se campió de la *Bundesliga més matiner de sempre, és una espècie de 'Gran Germà' dels cracks del Bayern, als quals controla amb càmeres i 'tortura' amb fins a 4 sessions de vídeo *pre-partit i algunes d'aquestes de més de 45 minuts de durada.

Com explica el setmanari '*Sport *Bild', el tècnic exblaugrana no només té als seus jugadors baix control, sinó també la seva vida privada, que protegeix al màxim.

Resideix prop de l'estació central

Així, resideix en un pis en el centre de Munic, prop de l'estació central i amb una terrassa en la teulada de 300 metres quadrats. Guardiola i la seva família disposen d'un ascensor que baixa directament al *párking sense que hi hagi contacte amb possibles veïns xafarders.

Entrada secreta al seu restaurant favorit

Sempre segons '*Sport *Bild', Pep també té una entrada 'secreta' al seu restaurant italià favorit a la ciutat i fuig de les aglomeracions.

Tornant amb el control al que sotmet als futbolista, '*Sport *Bild' detalla diversos aspectes del mateix i explica que en el seu afany que tot funcioni amb detall les hi ha tingut amb el metge del club, els '*fisios' i els conductors de l'autocar oficial:

- Pep ha manat instal·lar càmeres de circuit tancat en els camps d'entrenament 1, 2 i 3

- es filmarà cada entrenament amb aquest sistema de vídeo-vigilància i posteriorment Guardiola avaluarà a cada jugador mitjançant els enregistraments

- abans de posar a *Götze de 'fals 9', va demanar *DVDs del partit entre Alemanya i Kazakhstan de març de 2013 per veure com ho havia fet Mario en aquesta posició

- les sessions de vídeo abans dels partits esgoten als jugadors per eternes, minucioses i incomptables

- quan Pep crida a un dels seus homes al seu despatx i demana que tanqui la porta, sol ser per cantar-li la canya sense miraments

- Guardiola es *peléo amb el metge del club, l'icònic Hans-*Wilhelm *Müller-*Wohlfahrt, perquè preferia que, per a millor govern, aquest visités als jugadors a la ciutat esportiva; els futbolistes segueixen acudint a la consulta de l'especialista

- Pep ha tingut els seus més i els seus menys amb els '*fisios; en el *stage hivernal a Doha, on va ordenar que el 'tocat' *Schweinsteiger participés en l'entrenament d'equip

- els conductors de l'autocar oficial, Sandra *König i Michael *Lauerbach, solen suar tinta: Pep s'excedeix en els seus *concienzudas xerrades tècniques i ja han arribat tard a l'estadi en diversos partits a domicili

"Guardiola és un perfeccionista", assegura orgullós *Matthias *Sammer, director esportiu del Bayern

dijous, 20 de març del 2014

Els elogis de Van Gaal a Guardiola

"Ha entronitzat una nova forma de joc"

Els elogis de Van Gaal a Guardiola

El seleccionador d'Holanda, Louis van Gaal, va lloar l'entrenador del Bayern Munic, Josep Guardiola, en una entrevista de televisió: "L'espanyol ha entronitzat una nova forma de joc i veiem que també funciona. Crec que és meravellós"

Guardiola y Van Gaal coincidieron en el Barça
Guardiola i Van Gaal van coincidir al Barça | EFE
DPA | 2014.03.19 | 11:29 h.
SPORT 
El que va ser entrenador del Bayern Munic de 2009 a 2011 va reconèixer que segueix mirant "amb orgull" a què va ser el seu equip i creu que aquest any podran aconseguir un nou triplet. "És difícil", ha indicat al programa 'Audi Star Talk' de 'Sport1' la tarda de dimarts. "No obstant això, crec en el Bayern Munic", ha afegit, al mateix temps que es va mostrar convençut de la seva contribució als èxits del club alemany.
"Crec que jo també he fet la meva aportació per aconseguir aquests èxits", ha afegit. Durant els seus gairebé dos anys al capdavant dels bavaresos va guanyar un campionat de lliga, una copa alemanya i va arribar a la final de la Lliga de Campions.
Per a ell, com a seleccionador d'Holanda, no seria l'ideal que el Bayern aconseguís la final de la Lliga de Campions el 24 de maig a Lisboa a causa del migcampista del Bayern i capità de la selecció holandesa, Arjen Robben. "Això vol dir que no explicaré amb Robben en el meu equip i que només tindré una setmana d'entrenament amb ell", va afirmar Van Gaal.

Els 'quarts' del morbo, Mou, Ibra ... i tots contra Guardiola



LA CHAMPIONS MÉS EMOCIONANT DE LA HISTÒRIA

Els 'quarts' del morbo, Mou, Ibra ... i tots contra Guardiola

Mai en la història de la Champions League s'havia vist res igual. No hi haurà un sol duel als quarts de final en què no hi hagi una mica de tensió i aquest divendres, a Nyon, es desvetllaran els enfrontaments i el morbo estarà servit


Los 'cuartos' del morbo
Els 'quarts' del morbo
Toni Quintana | 2014.03.20 | 18:12 h.
A l'espera del sorteig per als quarts de final de la Lliga de Campions que se celebrarà aquest divendres a Nyon (Suïssa), les especulacions i els possibles enfrontaments asseguren que aquesta edició de la Copa d'Europa serà la que alberg més 'morbo' de totes . Exentrenadors i exjugadors que s'enfronten als seus equips anteriors, eterns rivals que es tornaran a veure les cares en la millor competició del món, entrenadors enemics que tenen comptes pendents per resoldre ... Això i més és el que ens espera en els 'quarts 'del morbo. Ningú s'ho voldrà perdre.
El retorn de Mou al Bernabéu
Un bon sector del Santiago Bernabéu li té moltes ganes al tècnic portuguès. La suplència de Casillas, els problemes al vestidor. Mourinho no va marxar de la capital de la millor manera i ell tampoc ha estat magnànim en parlar del seu antic equip.
Mourinho vs Barça
Duel de tensió. Un enfrontament amb el Chelsea seria una mala notícia per a tots dos equips, però la tensió que suposa la volta del portuguès a la que va ser casa convertint anys més tard a casa dels horrors, suposaria un duel amb molt morbo
Un altre clàssic d'infart
Un Madrid-Barça no amaga res, tot i que la tensió va disminuir des que Mou va abandonar el vaixell blanc, un clàssic és el partit més elèctric de tot Europa per tota la seva història i el futbol que suposa.
El retorn de Guardiola al Camp Nou
El somni de tot culer és que el seu ídol torni a casa, però no d'enemic, cosa que terroritza a l'afició barcelonina i que no desitja per res del món. Ningú es perdria aquest gran partit.
Eto'o es retroba amb el Barça
L'estimat Killer que va militar a les files blaugranes durant tant de temps podria tornar. Un davanter molt estimat pel Camp Nou el perfil és el que la directiva busca per reforçar-se. Eto'o mai s'amagaria si pogués anotar el major nombre de gols possible. Això sí, el respecte entre club i jugador no es posa en dubte.
Guardiola tornaria a creuar-se amb Eto'o
Moment compromès. Aquesta seria la descripció d'una trobada entre el camerunès i Pep. Després que el de Santpedor forcés la sortida de Samuel del Barça mig any després d'arribar després de diversos picabaralles, seria curiós veure com es saludarien.
Mou i Guardiola es tornarien a veure les cares
Pupil i mestre, enemics íntims, eterns rivals. Els duels entre Mourinho i Guardiola sempre han estat fascinants i de màxima emoció. Amb un clar avantatge per part del català (i més amb el 5-0 que li va endossar amb el Barça). Massa indirectes s'han llançat en rodes de premsa. Morbo assegurat.
Ibra vs Guardiola
Tots coneixen el sobrenom que el suec va adjudicar al seu exentrenador quan van coincidir al Barça. "Guardiola és més filòsof que entrenador". Un PSG vs Bayern de Munic no tindria pocs espectadors.
Thiago, de tornada al Camp Nou
Aquest duel suposaria la pitjor dels malsons per a qualsevol equip i en especial per al Barça, enfrontar davant el Bayern. No només tornaria Guardiola, també tornaria Thiago, un talent que el FC Barcelona va deixar escapar i que els pot sortir ben car.
Guardiola, un altre cop contra el Madrid
En totes les variants de la morbositat apareix aquesta. La pitjor malson per al Bernabeu tornaria més ferotge que mai. Quan els blancs han patit més ha estat l'enfrontar-se a Guardiola. El 2-6 i el 5-0 segueixen en la memòria de la merenga.
Un altre derbi madrileny
En aquest cas no se sap qui sortiria perdent. Tant els del 'Cholo' com el Reial Madrid coneixen la igualtat del derbi madrileny, que no s'assembla en res al dels últims anys. Un Atlètic de Madrid-Reial Madrid és el més semblant a un Barça-Madrid de Mou, pals i poc futbol.
El Madrid, busca venjar-se del Borussia
Quan els blancs escolten el nom de Dortmund no se'ls dibuixa un somriure a la cara, precisament. L'any passat van patir la fúria de Lewandowski i quan van voler reaccionar, és a dir, a la tornada, va ser massa tard. Aquesta vegada el polonès es perdria l'anada, però la por escènica d'Alemanya fa molt.
El Borussia busca la 'vendetta' contra el Bayern
Els de Jürgen Klopp no ​​tenen la mateixa qualitat que l'any passat i les lesions no els estan respectant aquesta temporada. Tot i això, els de Renània del Nord segueixen furiosos amb el seu rival a la Bundesliga per diverses raons: La usurpació de Götze, el fitxatge ja pactat de Lewandowski i la gran avantatge a la Bundesliga. La missió? Acabar amb el gegant alemany.

dimecres, 19 de març del 2014

Pep Guardiola:"Quan s'asseia Messi, s'embolicava"


\"Cuando sentaba a Messi, se armaba el lío\"

Pep Guardiola:"Quan s'asseia Messi, s'embolicava"

Pep Guardiola admet que va deixar el Barça perquè no trobava la manera d'extreure més suc

El tècnic del Bayern Munic, en una entrevista amb el director general d'Audi  

Guardiola: "Vaig deixar el Barça perquè ja no podia motivar els meus jugadors"

Josep Guardiola admet a la revista anual d'Audi que va deixar el Barça perquè ja no trobava la manera d'extreure més suc de la plantilla

Pep Guardiola y Rupert Stadler durante la entrevista en el Allianz Arena
Pep Guardiola i Rupert Stadler durant l'entrevista a l'Allianz Arena Font: Audi
SPORT.es | 2014.03.18 | 13:30 h.
En una entrevista a la revista 'Audi Annual Report', Josep Guardiola admet que va deixar el Barça perquè ja no podia motivar els seus jugadors.
L'ara entrenador del Bayern Munic apareix en una entrevista realitzada a l'Allianz Arena al costat de Rupert Stadler, director del Consell de Direcció d'Audi AG.
Durant 90 minuts, entrenador i executiu comparteixen conversa i parlen de lideratge de grups i recerca de l'èxit. I el moment clau de la conversa, des del punt de vista del FC Barcelona és quan ve a explicar per què va deixar el Camp Nou.
ARRIBAR A L'ÈXIT
Josep Guardiola explicava que "quan la temporada acaba, cap entrenador ni cap jugador pot garantir l'èxit. I no hi ha una fórmula màgica per guanyar. Si n'hi hagués, el futbol seria tan senzill com anar a comprar a un gran centre comercial: simplement vas i esculls el que més t'agrada. On quedarien llavors el repte o l'emoció? Jo no vaig guanyar la Copa d'Europa immediatament. Vaig començar la meva carrera al Gimnàstic de Manresa, un equip regional de Catalunya ".
El tècnic de Sanpedor confessava que havia viscut en ocasions "moments de molta tristesa. Com si els focus, de sobte, s'haguessin apagat. Quan el FC Barcelona, ​​el 2012, va caure en semifinals de la Lliga de Campions contra el Chelsea va ser un ells. Érem molt millors que els nostres rivals, però vam concedir un gol innecessari en la volta i abans que ens adonéssim estàvem eliminats. Allò va suposar una gran derrota per a mi. Em vaig sentir com si no pogués tornar a aixecar al meu equip ".
Li pregunten si va ser això el que va provocar la seva sortida del Barça, i Pep contesta sense dubtar: "Sí Si ja no pots motivar els jugadors, com a entrenador, saps que ha arribat el moment de marxar".
ELS EMBOLICS I LEO
No són aquestes les úniques cites reveladores de Josep Guardiola qui afegia en altres moments que "amb moltes estrelles en l'alineació, com tenim actualment al Bayern Munic o en el meu anterior equip el Barcelona, ​​pots arribar a situacions on la diversitat també pot ser destructiva ".
El motiu no és altre que "tothom vol jugar, però només pots posar a onze jugadors al camp alhora", ha afegit.
Pep resumia la situació explicant que havia i ha de lidiar amb "la pressió, per part de la premsa i dels fans, d'haver de seleccionar determinats jugadors". I en aquest sentit ha afegit que "cada vegada que deixava Messi a la banqueta, per exemple, s'armava l'embolic a Barcelona".

"Guardiola lluita per la secessió", explica 'Die Welt


Pep Guardiola ganz privat»Meine Frau ist schwieriger als Robben

Pep Guardiola ganz privat»Meine Frau ist schwieriger als Robben

Vergrößern Bayern-Trainer Pep Guardiola und seine schöne Frau Cristina
Bayern-Trainer Pep Guardiola und seine schöne Frau Cristina
Foto: Dennis Brosda
Bayern-Trainer Pep Guardiola (43) ganz privat. Im „Audi Annual Report“ verrät der Spanier, wie kompliziert der Tiki-Taka-Talk mit seiner Frau und wie wichtig ihm Harmonie in den eigenen vier Wänden ist.
Der Erfolgstrainer (holte mit dem FC Barcelona 14 Titel) gibt zu: Seine schöne Frau Cristina, mit der er seit mehr als 20 Jahren verheiratet ist, hat auch in Sachen Sport mitzureden.
Auch wenn das nicht so einfach ist: „Meine Frau Cristina beschwert sich manchmal über meine Taktik. Sie sagt mir, ich sollte dieselbe Startelf aufstellen, mit der ich das letzte Spiel gewonnen habe. Ihr mein Rotationsprinzip zu erklären ist schwieriger als Arjen Robben zu sagen: 'Du wirst heute auf der Bank sitzen.'“
Für den Spanier ist es selbstverständlich, dass er auch Berufliches mit seiner Frau teilt: „Man kann Arbeit und Familie nie strikt trennen. Wer das behauptet, ist unglaubwürdig.“
Wenn der Trainer aber zu Hause ist, versucht er sich, um seine Familie zu kümmern: „Zu Hause will ich definitiv nicht der Trainer oder Manager sein. Meine Frau und ich entscheiden gemeinsam. Harmonie ist sehr wichtig für mich. Das habe ich früh gelernt. Im Internat hatte ich es als Kind zuerst schwer. Ich habe mich oft einsam gefühlt und abends immer meine Eltern angerufen.“
Vergrößern Cristina und Tochter Maria auf der Ehrentribüne
Cristina und Tochter Maria auf der Ehrentribüne
Foto: ddp images/star-images
Daheim Harmonie, auf dem Platz erfolgreich. Mit dem Rekordmeister kann Guardiola am kommenden Wochenende gegen Mainz der erste März-Meister der Bundesliga-Geschichte werden.
Dass es so gut laufen würde, hatte der Coach nicht geahnt: „Kein Trainer oder Spieler kann zu Saisonbeginn Erfolg garantieren. Es gibt keine magische Sieg-Formel. Wenn es die gäbe, wäre Fußball wie ein Besuch im Einkaufszentrum: Man geht rein und sucht sich das Teil aus, das einem am besten gefällt. Aber wo wäre da die Herausforderung oder das Aufregende.“

..................................

Pep Guardiola completament privat "La meva dona és més difícil que RobbenEngrandir l'entrenador del Bayern Pep Guardiola i la seva bella dona Cristina
L'entrenador del Bayern de Pep Guardiola i la seva bella dona CristinaFoto : Dennis Brosda
2014.03.19 - 09:53 rellotge
L'entrenador del Bayern de Pep Guardiola ( 43 ) totalment privat . En el " Informe Anual d'Audi " , revela l'espanyol ho complicat del Tiki - Taka - parla amb la dona i l'important que és l'harmonia en les seves pròpies quatre parets .
L'entrenador d'èxit ( portat amb el FC Barcelona 14 articles ) admet : La seva bella dona Cristina , amb qui està casada des de fa més de 20 anys , té alguna cosa a dir en relació amb l'esport .
Fins i tot si això no és tan simple com : "La meva dona Cristina de vegades es queixa de les meves tàctiques . Ella em diu que hauria d'establir la partida mateixa formació amb la qual vaig guanyar l'últim partit . La seva explicar el meu principi de rotació és més difícil que Arjen Robben per dir : ' . Ara va a seure al banc' "
Per als espanyols , s'entén que també comparteix amb la seva dona Professional : "Mai es pot separar la feina i la família en sentit estricte . Qui diu que no és creïble " .
Si l'entrenador és però a casa , tracta de cuidar de la seva família : "A casa no vaig a dubte serà l'entrenador o manager . La meva dona i jo vam decidir junts . L'harmonia és molt important per a mi . Vaig saber que d'hora . Al internat que tenia com a primera pesada nen . Moltes vegades m'he sentit sol ia la nit sempre es diu als meus pares " .Engrandir Cristina i la seva filla Maria a la galeria de Cristina i la seva filla Maria a la galeriaFoto : Imatges ddp / Star -imatges
Inici harmonia , l'èxit en la pista . Amb el campió rècord Guardiola pot ser el primer mestre de la història de la Bundesliga de març d'aquest cap de setmana contra el Mainz .
Això ho faria així , l'entrenador no havia previst : "Cap entrenador o un jugador pot garantir l'èxit de principi de temporada . No hi ha una fórmula màgica de la victòria . Si fos el futbol seria com una visita al centre comercial: va i busca la part que més t'agradi . Però, on hi és el repte o l'emoció " .

dimarts, 18 de març del 2014

Pep Guardiola: "Vaig sortir del Barça perquè ja no podia motivar als meus jugadors"

 Pep Guardiola

Pep Guardiola: "Vaig sortir del Barça perquè ja no podia motivar als meus jugadors"

El entrenador del Bayer de Múnich, Pep Guardiola durante una rueda de prensa en Londres / FOTO: FACUNDO ARRIZABALAGA - EFE

Habiti *Sharing *Services

mundodeportivo.com 18/03/2014 14:47

Pep Guardiola ha concedit una entrevista a la web autopista.es, on l'actual tècnic del Bayern de Munic parla llargament de la seva trajectòria en el Barça i de la seva actual etapa en l'equip alemany. Pep desvetlla que "vaig sortir del Barça perquè ja no podia motivar als meus jugadors".

"Si ja no pots motivar als teus jugadors, com a entrenador, saps que ha arribat el moment de marxar-se", assegura en aquesta entrevista.

"Hi ha hagut moments de molta tristesa"

De fet, el tècnic no oculta que ha viscut moments tristos en el Barça, especialment en la seva última etapa, que ha sofert revessos que li han marcat: "Hi ha hagut moments de molta tristesa. Com si els focus, de sobte, s'haguessin apagat. Quan el FC Barcelona, en 2012, va caure en semifinals de la Lliga de Campions contra el Chelsea va ser un d'ells. Érem molt millors que els nostres rivals, però vam concedir un gol innecessari en la volta i abans que ens adonéssim estàvem eliminats. Allò va suposar una gran derrota per a mi. Em vaig sentir com si no pogués tornar a aixecar al meu equip".

Pep confessa la seva visió de com ha de liderar-se un equip i la seva decisió de marxar-se a Nova York: "Liderar un equip exigeix tones d'energia. En altres paraules, hi ha moments en els quals necessites recarregar les bateries. Això és el que jo vaig fer quan em vaig prendre un any sabàtic a Nova York. Va ser molt important per a mi, per a la meva família i també per al meu anterior equip".

"No existeix una fórmula màgica per guanyar"

També parla de com entén el futbol i com arriben les victòries: "No existeix una fórmula màgica per guanyar. Si la hi hagués, el futbol seria tan senzill com anar a comprar a un centre comercial: simplement vas i esculls el que més t'agrada. On quedarien llavors el repte o l'emoció? Jo no vaig guanyar la Copa d'Europa immediatament. Vaig començar la meva carrera en el *Gimnàstic de Manresa, un equip regional de Catalunya".

I recorda a més els seus increïbles èxits en el Barcelona, on va liderar la millor època del club: "Vam ser increïblement reeixits. Catorze títols en només quatre anys, va anar el millor període en tota la història del club. Però això pot ser també una llosa. Vaig trobar, progressivament, dificultats per motivar-me a mi mateix i a l'equip. Amb el Barcelona ja ho havia guanyat tot, tant com a jugador com a entrenador. I em vaig adonar que a l'equip li estava resultant cada vegada més difícil"