dilluns, 19 de maig del 2014

Pep també farà una 'revolució'


Futbol Internacional
Pep también hará una 'revolución'

Pep també farà una 'revolució'

Petits canvis tàctics, dos fitxatges confirmats i dos més per fer, a més de la marxa de Mandzukic, són part de les novetats que hi haurà

Pep ya sabe lo que quiere cambiar de su Bayern campeón
Pep ja sap el que vol canviar de seu Bayern campió | Foto: AFP
Josep Coves | 2014.05.19 | 00:00 h.
SPORT 
Els canvis tàctics efectuats per Pep Guardiola a la final de la Copa d'Alemanya d'abans-d'ahir contra el Borussia Dortmund són un indici de la petita revolució que el tècnic català durà a terme la propera temporada. Sense la necessitat d'arrencar de zero, però modelant alguns conceptes i la seva relació amb la plantilla, Guardiola reconeix que hi ha hagut coses que no ha fet bé en la seva primera temporada al futbol alemany i que el bagatge d'aquest curs li permetrà treballar amb més tranquil · litat.
Després de rebre la segona dutxa de cervesa en una setmana, l'exentrenador del FC Barcelona ha admès que "la crítica va ser bastant justificada". "Vaig fer coses que no hauria d'haver fet. Vaig cometre errors en el nostre estil de joc i de tàctica contra el Reial Madrid, però aquestes coses poden succeir contra els grans clubs".
El xoc contra el Borussia va deixar entreveure una major flexibilitat en els esquemes de l'equip. Guardiola va treure una defensa de tres formada per Dante, Boateng i Javi Martínez, que estava disconforme pels pocs minuts que ha tingut al llarg de la temporada i va donar la titularitat a Højbjerg (18 anys) com carriler dret. De la mateixa manera que va donar entrada a aquest planter, va deixar clar que no compta amb Mandzukic, al qual no va convocar per a la final de Copa, i que té els dies comptats a la plantilla del club muniquès després del fitxatge de Lewandowski. L'ariet del Borussia Dortmund no arribarà només al Allianz Arena. El Bayern ja va oficialitzar fa temps el fitxatge del migcampista defensiu Rode, l'Eintracht, i els directius han anunciat la incorporació d'un lateral esquerre i d'un migcampista ofensiu de característiques similars a les de Thiago Alcántara.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada