divendres, 2 de maig del 2014

Martino: "Els que desacrediten Guardiola ... voldran que perdi la selecció?"

"No hi ha cap necessitat que Zubizarreta em demani que em quedi" RSS Barça

Martino: "Els que desacrediten Guardiola ... voldran que perdi la selecció?"

L'entrenador del Barça va passar dels rumors que el situen fora del club la propera temporada i va criticar els que

El Tata defensa Pep Vídeo: ATLAS
Gerardo Tata Martino
Gerardo Martino va atendre els mitjans de comunicació | Foto: | J. Ferrándiz
Lluís Mascaró | 2014.05.02 | 13:02 h.
SPÒRT 
Tata Martino va ser contundent i explícit en la seva roda de premsa prèvia al partit contra el Getafe. L'encara entrenador del Barça va passar dels rumors que el situen fora del club la propera temporada i, a la vegada, va criticar durament els que desacrediten a Guardiola després de la derrota del Bayern contra el Madrid a les semifinals de la Champions. Tranquil i relaxat, Martino no va esquivar cap de les preguntes que se li van llançar durant la compareixença i va deixar bons titulars.
En el tema del seu futur, l'entrenador argentí ha assegurat que "no hi ha cap necessitat que Zubizarreta em demani que em quedi perquè tinc contracte en vigor" i ha assenyalat que les llistes de possibles substituts no li preocupen: "Els rumors no em condicionen en absolut. Els noms d'altres entrenadors fa temps que vénen apareixent ". Martino va deixar clar que guanyar o no la Lliga no canviarà res: "No entendria que els que em critiquen canviïn d'opinió 15 dies després per guanyar la Lliga".
El tècnic argentí va explicar que aquest any al Barça ha estat complex per tots els problemes que han existit ("esportius i no esportius") i va reconèixer que "tota aquesta experiència m'ha servit per aprendre i saber manejar-davant de diferents circumstàncies". Finalment, sobre el seu futur va afegir que "abans de pronunciar-vull pensar només en aquests tres partits que queden".
Quant a les crítiques rebudes per Guardiola després de la derrota del Bayern contra el Madrid a la Champions, Martino va ser molt contundent: "Hi ha una necessitat d'enterrar i desacreditar l'estil de Pep per alavar l'estil que s'imposa avui. No cal criticar la filosofia de Guardiola per parlar bé del Madrid ". Així mateix, l'entrenador argentí va llançar un dard a tots aquests crítics: "Si desacrediten el joc curt i de toc de Guardiola, entenc que desitjaran que la selecció espanyola perdi al Mundial ...".
Pel que fa referència al partit contra el Getafe, Martino va assenyalar que "volem guanyar perquè és l'únic que depèn de nosaltres", i sobre Puyol ha admès que "ens agradaria que s'acomiadés dels seus en el camp".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada