divendres, 16 de maig del 2014

La recaiguda de Thiago enfronta Guardiola i el metge del Bayern

UN ROCE QUE VE DE PRINCIPIS DE TEMPORADA 

La recaiguda de Thiago enfronta Guardiola i el metge del Bayern

Segons la premsa alemanya, la recaiguda de Thiago Alcántara hauria provocat un nou enfrontament entre el tècnic i el metge bavarès

Guardiola y el médico del Bayern tienen diferentes puntos de vista
Guardiola i el metge del Bayern tenen diferents punts de vista | Foto: EFE
EFE | 2014.05.16 | 10:24 h.
SPORT 
La recaiguda de Thiago Alcántara, que va haver de tornar a ser operat del genoll dret quan estava en procés de recuperació d'una lesió, ha generat un nou frec entre Pep Guardiola i el metge del Bayern Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, segons el diari "Bild".
Guardiola va autoritzar Thiago, després de la seva lesió de lligaments del genoll el març passat, que se n'anés a Barcelona per sotmetre-hi als tractaments necessaris. Müller-Wohlfahrt estava en contra i posteriorment va criticar la manera com es venia donant el procés de recuperació . I estava molest que Guardiola exercís pressió per accelerar el retorn de Thiago a les pistes.
Ja al començament de temporada hi havia hagut un conflicte entre Guardiola i Müller-Wohlfahrt en què va haver d'intervenir el director esportiu del Bayern, Mathias Sammer.
Guardiola volia que Müller-Wohlfahrt estigués permanentment a la ciutat esportiva del Bayern. El metge va defensar la seva costum que els jugadors es desplacin al seu consultori quan necessiten ser tractats i que en el dia a dia els fisioterapeutes s'ocupin de petits problemes físics que presentin durant els entrenaments.
Al final, Müller-Wohlfahrt, un guru de la medicina esportiva a Alemanya, va aconseguir imposar el seu criteri en aquesta ocasió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada