dissabte, 10 de maig del 2014

Guardiola acaba dutxat amb cervesa i fa un 'Ramos "amb el trofeu

Celebració amb magnificència  

Guardiola acaba dutxat amb cervesa i fa un 'Ramos "amb el trofeu

L'entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola, va rebre la tradicional dutxa de cervesa de mans de Jerome Boateng mentre sostenia a la part alta el trofeu de campió de la Bundesliga

Guardiola
Boateng va dutxar Guardiola sobre la gespa AFP
DPA | 2014.10.05 | 18:24 h.
SPORT 
Conscient del que succeiria, Guardiola va anar a celebrar el títol sense la jaqueta del impecable vestit amb què sol seguir els partits des de la banqueta i va aguantar estoic la dutxa.
Amb l'emoció i la cervesa, Guardiola no va poder evitar que se li caigués a terra el pesat trofeu d'onze quilos la primera vegada que el sostenia, recordant lleugerament altres cèlebres incidents com el de Sergio Ramos en la celebració de la Copa del curs 2010 / 2011.
El capità del club bavarès, Philipp Lahm, va ser l'encarregat d'aixecar 46 dies després que l'equip es proclamés el campió més veloç de la història de la Bundesliga després de guanyar el Hertha a Berlín.
El president de la Lliga Alemanya, Reinhard Rauball, va ser el responsable de lliurar el preuat escut platejat al 24 vegades campió de lliga.
El Bayern va tancar aquest dissabte a casa la temporada amb una victòria 1-0 davant l'Stuttgart. Després de la celebració oficial a l'estadi, l'equip es va dirigir cap al centre de Munic en un autobús obert per celebrar des del balcó de l'ajuntament el triomf davant els seus aficionats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada