dissabte, 10 de maig del 2014

Pep Guardiola: "Sóc un *muniqués"

Fútbol Internacional BUNDESLIGA

Pep Guardiola: "Sóc un *muniqués"

El tècnic del Bayern ha expressat els seus sentiments cap a la ciutat alemanya en la celebració del títol en la balconada del *Ayuntamniento de Munic.

Pep Guardiola, celebrant el títol amb el Bayern.
Mundodeportivo.com  10/05/2014 22:12
Fútbol Internacional
El tècnic del Bayern de Munic, Pep Guardiola, en la celebració de l'equip amb l'afició bavaresa del títol de *Bundesliga, ha expressat els seus sentiments respecte als ciutadans de la ciutat alemanya.

"Us vull, sóc un *muniqués",ha exclamat Guardiola des de l'alt de la balconada de l'Ajuntament de Munic. L'estrateg català també ha mostrat la seva eufòria instants abans, en el seu festeig en el *Allianz Sorra, banyat amb cervesa i llançant al sòl el títol de la *Bundesliga, de forma involuntària. 
    ......................................
     

Pep Guardiola, recién remojado con cerveza y con el trofeo de la Bundesliga / FOTO: Alexander Hassenstein - GYI
Imma Mentruit 10/05/2014 18:17

.........................


Futbol Internacional

Pep, banyat en cervesa en la celebració del Bayern

El tècnic va complir amb la tradició a la festa del Bayern després de rebre la *Bundesliga
Abans de gaudir del títol amb la seva afició, els de Pep van acabar el torneig guanyant al Stuttgart

Pep Guardiola, recentment remullat amb cervesa i amb el trofeu de la *Bundesliga / FOTO: Alexander *Hassenstein - *GYI

Imma *Mentruit 10/05/2014 18:17

Pep Guardiola va rebre aquest dissabte el seu bany de cervesa, com dicta la tradició en la celebració del títol de la *Bundesliga. *Philipp *Lahm, capità del Bayern, va aixecar la *ensaladera, la 24ª de la història del club bavarès, i els jugadors de l'equip bavarès van remullar al seu entrenador en l'inici d'aquesta gran jornada de festa a Munic, amb passeig amb autobús i sortida a la balconada de l'Ajuntament inclosos.

Va ser *Jérôme *Boateng el que va llançar en primer lloc la cervesa sobre Pep i després, Daniel Van *Buyten (un dels quals abandonarà el Bayern aquest estiu), mentre Guardiola aixecava el trofeu de la *Bundesliga. L'ex tècnic del Barcelona es va sumar al *jolgorio remullant a Toni *Kroos. Després els fills de Pep, com els de els jugadors, van participar també en la celebració.

*Thiago, Javi Martínez i els altres jugadors del Bayern van oferir en el *Allianz-Sorra el trofeu de la *Bundesliga als seus afeccionat abans d'iniciar el recorregut triomfal per la ciutat amb autobús descobert.

Abans del lliurament del trofeu i la celebració, el Bayern de Guardiola va acabar la *Bundesliga amb una victòria, aconseguida gràcies a un gol de Pizarro en el 92' contra el Stuttgart (1-0). *Thiago Alcántara, recuperat de la seva lesió, va estar en la banqueta, però no va reaparèixer. Pep Guardiola va reservar a *Franck *Ribéry, amb molèsties dorsals, pensant en la final de Copa del proper dissabte.

*Mandzukic es retira lesionat

Quant al partit, abans del tant in extremis de Pizarro, va anar Arjen Robben qui va tenir les dues ocasions més clares del Bayern en la segona part, però en tots dos casos *Ulreich, porter del Stuttgart, va estar encertat. La trobada semblava condemnat a acabar en empat sense gols quan el veterà davanter peruà, que havia entrat en el 64' per *Mandzukic (qui es va retirar lesionat) va connectar una gran rematada.

Ara, final de Copa davant el *Dortmund

Ara el repte que li queda al Bayern de Guardiola, ja que el Reial Madrid li va deixar fora de la final de la Champions, és la de la Copa alemanya, que *protagonizá dissabte que ve 17 en l'Olímpic de Berlín contra el *Borussia *Dortmund, el seu gran rival i subcampió. El *Dortmund va assajar per a la final tancant la *Bundesliga amb una golejada (0-4) davant el *Hertha Berlín amb doblet de *Lewandowski i sengles punts de *Jojic i *Mkhitaryan.

Campió el 25 de març

El Bayern de Pep Guardiola (qui va rellevar en el càrrec a *Jupp *Heynckes) es va convertir el 25 de març en el campió d'Alemanya més precoç de la seva història, en assegurar-se la *Bundesliga mancant set partits per al final de la *Bundesliga. Entre els rècords que va batre, el de jornades seguides del campionat sense perdre (van ser 53), victòries consecutives (27) i trobades de lliga consecutives marcant (68), fins que l'Augsburg li va derrotar el 4 d'abril per 1-0 i va acabar amb la històrica ratxa. Abans de conquistar la *Bundesliga, el Bayern va aconseguir també la Supercopa d'Europa (davant el Chelsea de José Mourinho) i el Mundial de Clubs.

El Bayern es va quedar sense *Thiago Alcántara, lesionat el 29 de març, en el primer partit després del *alirón, contra el *Hoffenheim (3-3), i va baixar a la terra en la part final de temporada, ja que l'equip va descendir de nivell. La seva gran garrotada, l'eliminació de la Champions perdent per 0-4 davant el Reial Madrid.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada