dissabte, 3 de maig del 2014

El Bayern fa pinya amb GuardiolaEl nou president Hopfer, el seu antecessor Hoeness i Rummenigge li donen suport

El Bayern cierra filas con Guardiola

El Bayern fa pinya amb Guardiola

Karl Hopfer, elegit president del Bayern aquest mateix divendres, va felicitar el tècnic Pep Guardiola i va dir sentir-se orgullós de l'equi

El nou president Hopfer, el seu antecessor Hoeness i Rummenigge li donen suport

El Bayern fa pinya amb Guardiola

Karl Hopfer, elegit president del Bayern aquest mateix divendres, va felicitar el tècnic Pep Guardiola i va dir sentir-se orgullós de l'equip

Hopfner, durante la asamblea del Bayern de este viernes
Hopfner, durant l'assemblea del Bayern aquest divendres els i FCBayernES
SPORT.ES / EFE | 2014.05.02 | 20:48 h.
El Bayern de Munic ha fet avui una assemblea extraordinària per elegir el seu nou president i va acomiadar entre aplaudiments al qual va ser el seu cap fins fa poques setmanes, Uli Hoeness, que properament ingressarà a la presó per complir la seva condemna de tres anys i mig per evasió fiscal.
Hoeness es va acomiadar amb un emotiu discurs en què va deixar clar que tornarà, i va defensar l'equip, campió de la Bundesliga i eliminat a 'semis' de la Champions contra el Madrid.
"El revés davant el Reial Madrid és quelcom humà i normal; després del triplet de la temporada passada hem jugat una molt, molt bona temporada", ha manifestat Hoeness en suport a l'equip que lidera Pep Guardiola després de les crítiques rebudes.
El seu successor serà Karl Hopfer, que era el vicepresident del club i que també va deixar clar el seu suport als jugadors i al seu entrenador: "Estic orgullós d'aquest Bayern i felicito Pep Guardiola i l'equip", va assenyalar en l'assemblea. Hopfer havia exercit com a president interí des que Hoeness va dimitir fa set setmanes.
En la mateixa línia, el director general del Bayern Karl-Heinz Rummenigge també va expressar el seu total suport a Guardiola: "Vull agrair a Pep i l'equip el gran títol de Lliga conquistat. És un grandíssim entrenador i una magnífica persona. Està fent un treball fantàstic. Podem repassar aquesta temporada amb orgull i felicitat ", va comentar.

Hoeness: "De sobte era un idiota i un porc"

Uli Hoeness va explicar les raons per les que va decidir no recórrer la sentència. No ho va fer, segons va explicar, per no prolongar el drama que estava vivint la seva família. "De sobte era un idiota, un porc", ha assenyalat.
Davant els més de 2.000 assistents a l'assemblea, Hoeness reconèixer "el greu error" que va cometre i la seva decisió d'assumir les conseqüències, el que li suposarà, a més de la presó, un pagament d'entre 30 i 35 milions d'euros a Hisenda.
Hopfer, per la seva banda, no va escatimar elogis cap a la seva figura - "el cor, el cap i també l'ànima del Bayern" - i ha recordat que Hoeness ha participat, primer com a jugador i després com a directiu, en 53 dels títols que posseeix el club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada