diumenge, 4 de maig del 2014

Després de la derrota de l'Atlètic i l'empat del Madrid, la Lliga, està roent!

Després de la derrota de l'Atlètic i l'empat del Madrid  

La Lliga, roent!

L'impossible només és possible en el futbol. El Barça, que havia 'perdut' la Lliga el dissabte, encara té opcions després de la derrota de l'Atlètic i l'empat del Madrid

Cristiano Ronaldo, Diego Costa y Leo Messi se juegan la Liga en las próximas dos semanas
Cristiano Ronaldo, Diego Costa i Leo Messi es juguen la Lliga en les pròximes dues setmanes | Foto: EFE
Lluís Mascaró | 2014.04.05 | 21:54 h.
La Lliga s'ha capgirat dramàticament en només 24 hores. Si dissabte el Barça perdia gairebé qualsevol possibilitat de guanyar el títol en empatar al Camp Nou davant el Getafe, ara torna a tenir opcions de ser campió després de la sorprenent derrota de l'Atlètic ( 2-0 contra el Llevant) i elagónico empat del Madrid (2-2 al Bernabéu contra el València). L'impossible només és possible en el futbol i el Barça ha d'aixecar el cap i lluitar fins al final per intentar guanyar el títol.
El Tata Martino i tots els jugadors del Barça van donar per perduda la Lliga després el trist empat davant el Getafe. L'2-2 que va marcar Lafita en els últims segons va deixar noquejats als blaugranes, que van comparèixer davant els mitjans de comunicació completament derrotats. " Hem perdut la Lliga, toca fer creu i ratlla ", va assegurar Xavi, el capità." Vam cometre errors que no són propis de professionals que es juguen la Lliga ", va dir Busquets. "Cal acabar bé. No es pot parlar d'un bon any si no guanyes títols", va explicar Pere. "Nosaltres ja hem dit l'últim capítol en aquesta Lliga", va confessar Martino.
Només Zubizarreta, al qual reiteradament acusem els periodistes de parlar sense dir res, va encertar en el seu pronòstic: "La Lliga s'ha posat molt molt difícil, però cal esperar, matemàticament no s'ha perdut". I tenia, sorprenentment, raó. Perquè ahir la derrota de l'Atlètic va obrir les esperances a un possible miracle. Que va començar a prendre forces quan el Madrid va perdre dos punts al seu estadi contra el València del 'Macanudo Pizzi' (2-2). Dos punts que van poder ser tres si no arriba a ser per la màgica esperó de Cristiano que va evitar el KO.
Ara la situació és la següent: L'Atlètic segueix líder amb 88 punts, el Barça és segon amb 85 i el Madrid tercer amb 83 però un partit menys. Al Barça li queden dos partits per disputar: al camp de l'Elx (11 de maig ) i al Camp Nou davant l'Atlètic (18 de maig), en la trobada que tanca la temporada. L'Atlètic, a més de la visita al Camp Nou, es mesura la setmana que el Màlaga al Calderón. I el Madrid juga aquest dimecres el partit que tenia ajornat contra el Valladolid i després viatja al camp del Celta de Luis Enrique i acaba la Lliga al Bernabéu davant l'Espanyol.
Perquè el Barça sigui campió, l'equip blaugrana ha de guanyar els dos partits i esperar que el Madrid empat (o perdi) un dels tres partits que li queden. Màxima emoció. La bogeria del futbol és el que té ... Si el Barça no hagués perdut dos punts en l'últim segon contra el Getafe ara dependria de si mateix per conquistar el títol. Però aquesta ja és una altra història ..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada