diumenge, 18 de maig del 2014

Guardiola: "Felicitats a l'Atlètic, però el Barça segueix sent un gran club"


"He après molt aquest any al Bayern" 

Guardiola: "Felicitats a l'Atlètic, però el Barça segueix sent un gran club"

El tècnic del Bayern Munic, Pep Guardiola, va celebrar el triomf del seu actual equip però també es va recordar de 'la seva' Barça

Pep se acordó del Barça tras ganar la Copa alemana
Pep es va recordar del Barça després de guanyar la Copa alemanya
SPORT.es | 2014.05.18 | 00:07 h.
Estava pendent del seu duel contra el Borussia Dortmund però sabia que el Barça s'estava jugant la Lliga. Guardiola va acabar contentíssim per la victòria dels bavaresos però trist pel que ha passat al Camp Nou, com a bon culer. Malgrat això, es va mostrar cavallerós, com és habitual en ell, i va demanar que els canvis que hi haurà a partir d'ara siguin fructífers.
"Va felicitar l'Atlètic per la Lliga, però el Barça segueix sent un gran equip. Estic segur que es prendran les decisions correctes per seguir avançant", va dir l'entrenador de Santpedor.
Guardiola va celebrar el quart i últim títol aconseguit en la seva primera campanya amb el Bayern: "Guanyar l'últim del partit de la temporada davant aquest rival ha estat fantàstic. Estic molt orgullós d'aquests jugadors tan increïbles amb què compta el club".
"He après molt aquest any a Alemanya", va continuar afirmant el tècnic de l'equip bavarès, qui no va amagar la seva part de culpa en un dels moments més difícils de la temporada, l'eliminació a semifinals de la Champions contra el Reial Madrid. "Merèixer les crítiques perquè vaig fer una cosa que no sentia com a entrenador", ha reconegut.

https://vine.co/v/MXYVv2JVJeP/embed 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada