dijous, 8 de maig del 2014

Lahm defensa Guardiola i al sistema de joc del Bayern

Pensa que només necessiten més regularitat en la seva aplicació 

Lahm defensa Guardiola i al sistema de joc del Bayern

Josep Guardiola ha rebut un suport molt important al Bayern,

Lahm y Guardiola durante una sesión de entrenamiento del Bayern de Múnich
Lahm i Guardiola durant una sessió d'entrenament del Bayern Munic | Foto: AFP
AFP | 2014.07.05 | 16:39 h.
SPORT 
Philipp Lahm, capità del Bayern Munic, va defensar aquest dimecres al seu entrenador Pep Guardiola i el seu sistema de joc basat en la possessió de la pilota, criticat després de la seva eliminació contra el Reial Madrid a les semifinals de la Champions.
En una entrevista al setmanari 'Sport Bild', Lahm va assegurar que el club alemany no es planteja "convertir-se en un segon Barça" amb la contractació de l'extècnic del Barcelona i va negar que el Bayern "hagi jugat a 'Tiki-Taka'", el joc de passades que l'equip espanyol s'ha convertit en una marca de referència durant el seu reeixit període del 2008 al 2012, sota el comandament de Guardiola.
LES PROVES
"Amb Pep Guardiola, hem demostrat durant dues terceres parts de la temporada que podíem tenir el nostre propi estil de joc molt eficaç, precís i perillós en atac i sí, com a Barcelona, ​​tenir molta possessió de la pilota", va estimar Lahm.
"Seguirem treballant aquest joc", va afegir el capità de la Mannschaft, recordant que amb aquest estil de joc el club alemany va derrotar aquesta temporada "a grans equips com Manchester City, Arsenal, Manchester United i Chelsea".
REGULARITAT
Per Lahm, l'objectiu ara és treballar "per ser capaç d'aplicar-durant tota una temporada". Quant a la necessitat de reforçar-se, Lahm va assegurar que "és una qüestió que un club com el Bayern es planteja cada any". "I fins ara, el club sempre va saber trobar la bona resposta".
Lahm espera que el Bayern estigui "en el camí de l'èxit" per a la final de la Copa alemanya contra el Borussia Dortmund el proper 17 de maig, per sumar el títol coper a la Bundesliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada