divendres, 2 de maig del 2014

Guardiola: "La propera temporada seguirem jugant segons les meves idees"

Guardiola: "La propera temporada seguirem jugant segons les meves idees"


Tres dies després del daltabaix i l'eliminació del Bayern de la Champions per part del Reial Madrid Pep ha respost a totes les crítiques

Pep Guardiola, en una recent roda de premsa prèvia a un partit de la Champions *league / FOTO: *GYI

EFE 02/05/2014
*MundoDeportivo
Traducció pdr SoftCatalà

El tècnic del Bayern Munic, Pep Guardiola, es va presentar avui com a ferm defensor de la seva "idea" del futbol, enmig de les dures crítiques rebudes després d'enfonsar-se (0-4) 0:4 enfront del Reial Madrid en la semifinal de la Lliga de Campions. "La propera temporada seguirem jugant segons les meves idees", va apuntar l'entrenador, determinat a mantenir la seva "filosofia del futbol", de la qual diu estar "més convençut que mai" després de la derrota enfront dels madridistes.

Guardiola va afirmar, així mateix, que "analitzarà" el que ha estat la temporada amb la cúpula del Bayern després de la final de la Copa d'Alemanya, que disputarà contra el *Borussia *Dortmund el proper 17 de maig, en el *Olympiastadion de Berlín. Ara com ara, no obstant això, se sent "absolutament satisfet" amb el resultat del seu equip, va afegir, per reiterar la seva convicció que el proper any seguiran jugant "al cent per cent segons les meves idees".

Més enllà de la importància de guanyar o perdre, Guardiola va sostenir que no va a trair les seves idees, per admetre que no es proposa canviar "la cultura futbolística" alemanya, sinó fer triomfar al seu equip d'acord a les seves "idees".

Guardiola va fer aquestes declaracions davant el partit de matí, dissabte, contra l'Hamburg, del que espera sortir amb la moral alta per a la final de la Copa d'Alemanya, i va fer esforços per mostrar fortalesa sota la consigna que ha de "mirar cap a endavant". El Bayern Munic es va convertir el març passat en un campió més precoç de la història de la *Bundesliga, al que va seguir un baixó en el rendiment de l'equip i, després, el desastre enfront del Reial Madrid, que va perdre tant en el partit d'anada del Santiago Bernabéu com en el de tornada, en la *Allianz Sorra. Va ser la derrota més engruixada en unes semifinals de la 'Champions' per al club bavarès, un equip acostumat a guanyar-ho tot al que en la *Bundesliga es veu com a arquetip de l'arrogància del poderós.

Guardiola va admetre al final del partit, el dimarts, "errors tàctics", al mateix temps que assumia tota la responsabilitat sobre la derrota. Els mitjans alemanys han llançat aquests dies dures crítiques a l'estratègia i concepte de joc del *extécnico del Barcelona. Especialment dur ha estat el popular "*Bild", que va veure al Bayern "humiliat" pel Reial Madrid. El rotatiu col·loca en la seva edició d'avui a Diego *Simeone com l'artífex indiscutible de l'èxit de l'Atlètic de Madrid, tant en el seu lideratge de la lliga espanyola com per la seva victòria davant el Chelsea de Jose Mourinho. *Simeone és l'antítesi del famós "*tikitaka" de Guardiola i de l'obsessió per la possessió de la pilota, sentencia el diari, que dedica encesos elogis al tècnic argentí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada