divendres, 2 de maig del 2014

El Bayern parlarà amb Pep Guardiola sobre l'estil de joc


Futbol Internacional Pep Guardiola


Pep Guardiola travessa un moment complicat després de l'eliminació a les mans del Reial Madrid / FOTO: Alex *Grimm - *GYI

El Bayern parlarà amb Pep Guardiola sobre l'estil de joc

La directiva es reunirà amb Pep per adequar la seva irrenunciable filosofia a l'equip

J. *Archs/C. *Roura 01/05/2014
MundoDeportivo
En el Bayern la decepció és total després de la històrica eliminació a les mans del Reial Madrid, encara que els pesos pesats del club no personalitzen en Pep Guardiola. Aquest segueix tenint el total suport de la directiva, però a final de temporada mantindran una reunió sobre com adequar a l'equip l'estil de joc i filosofia futbolística que el tècnic català està disposat a mantenir costi el que costi.

Franz *Beckenbauer, president honorari del Bayern, tampoc es va mossegar la llengua aquesta vegada i va criticar el joc de l'equip. "La decepció és immensa", va destacar el '*Kaiser' al canal de TV *Sky. "El Bayern no està bé. És alguna cosa que sabem des de fa setmanes", va prosseguir. "Des d'agost, quan va començar la temporada, fins a fa unes setmanes van jugar a màxim nivell i amb màxima concentració. Després van iniciar una fase de feblesa i poca concentració que dura fins ara".

El '*Kaiser', sense pietat

Desencantat, *Beckenbauer dubte d'una reacció en el partit del dissabte de la *Bundesliga i es va aventurar a dir que "si l'Hamburg (que lluita per no baixar) no aprofita l'oportunitat davant un Bayern tan copejat, mereix anar-se a Segona Divisió".

Karl-*Heinz *Rummenigge, director general del Bayern, va admetre que "ha estat un desastre, però és millor no dir gens". No obstant això, va insistir en la defensa del projecte de Guardiola. "Tenim un entrenador molt competent, hem encaixat una derrota que dol però no cal començar ara a qüestionar-ho tot".

De fet Pep té carta blanca per fitxar aquest estiu, sobretot en defensa, en estar ja confirmades les arribades del golejador Robert *Lewandowski (*Dortmund) i el jove migcampista Sebastian *Rode (*Eintracht Frankfurt). El tercer porter, Lukas *Raeder, i el lateral Diego Acontento no renovarà, mentre està per veure el futur de Mario *Mandzukic davant l'aterratge de *Lewandowski, un '9' com ell.

Més galons a *Thiago

*Thiago Alcántara, fitxat expressament per ell del Barça, tindrà més galons en la mitjana en una mostra que Guardiola no renunciarà per res del món a la seva filosofia. "No puc canviar el que sento i el que sento és que hem de jugar la pilota i atacar el màxim possible", va proclamar després de la seva pitjor nit com a entrenador.

*Löw lloa la gran temporada del Bayern malgrat l'eliminació davant el Madrid


NOTÍCIES RELACIONADES

Javier Clemente surt en defensa del *atizado Pep Guardiola
L'Hamburg amenaçat pel descens rep a un Bayern amb l'honor ferit
*Löw lloa la gran temporada del Bayern malgrat l'eliminació davant el Madrid
Premsa italiana diu que el Madrid "va ridiculitzar" i va donar "una lliçó" al Bayern
La derrota més engruixada del Bayern en el seu camp

*Joachim *Löw tira un cable a Guardiola

El seleccionador alemany, *Joachim *Löw, va tirar un cable a Guardiola en assegurar que la patacada en la Champions "no canvia que el Bayern va realitzar fins ara i en global una gran temporada que encara no ha arribat a la seva fi. El Reial Madrid va ser simplement millor". Que el Bayern no disputi la final del 24 de maig permetrà a *Löw tenir a tots els seus jugadors en la concentració cara al Mundial que iniciarà tres dies abans

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada