Stuttgart, 1 - Bayern de Munic, 2 .Un golàs de Thiago Alcántara dóna els tres punts al Bayern en el temps afegit

EL BAYERN DEL PEP

Stuttgart, 1 - Bayern de Munic, 2

Un golàs de Thiago Alcántara dóna els tres punts al Bayern en el temps afegit

El Bayern Munic va aconseguir una soferta victòria per 2-1 al camp de l'Stuttgart gràcies a dos gols sobre el final de la trobada de Claudio Pizarro i Thiago Alcántara

Así marcó Thiago el gol de la victoria del Bayern
Així va marcar Thiago el gol de la victòria del Bayern | Foto: Twitter
EFE | BILD 2014.01.29 | 22:22 h.
El conjunt local va plantar una dura batalla i va estar molt a prop d'acabar amb la ratxa invicta del campió del futbol alemany i europeu, però va haver de marxar amb les mans buides després d'un emotiu final. El desè segon lloc que ocupa a la Bundesliga no reflecteix el mostrat en pista per l'Stuttgart, que va sorprendre en obrir el marcador als 28 minuts. El bosnià Vedad Ibisevic capturar la pilota a l'àrea després d'un rebot i va definir amb classe per anotar el seu desè gol de la temporada, tot i el reclam de fora de joc dels jugadors del Bayern.
El conjunt de Pep Guardiola es va mostrar deslluït en la primera meitat, sentint potser les absències de figures com Arjen Robben i Franck Ribéry. Els bavaresos van millorar en la segona part i van dominar davant un Stuttgart molt replegat, que no obstant això va estar a punt d'augmentar les diferències al 54 ', quan David Alaba salvar un tret en la línia. Guardiola va decidir expulsar llavors el tauler i enviar a la pista a Pizarro ia Mario Mandzukic, en reemplaçament de Xherdan Shaqiri i un enfurismat Toni Kroos.
Els canvis van rendir els seus fruits, perquè va ser Pizarro l'autor del gol de l'empat al 75 ', quan va connectar de cap un tir lliure. L'Stuttgart va comptar amb tres noves ocasions després de l'empat, però el Bayern es portaria el triomf en el segon minut de descompte amb una espectacular tisora ​​de Thiago Alcántara.
El triomf en un partit pendent per la data 17 permet el Bayern estirar a 13 punts el seu enorme avantatge al capdavant de la Bundesliga, molt lluny del seu escorta, el Bayer Leverkusen.El equip bavarès va poder més salvar la seva ratxa invicta, que ascendeix ara a 43 partits a la Bundesliga.