dijous, 6 de febrer del 2014

Franz *Beckenbauer: "Guardiola està malgastant el talent de *Götze"

Fútbol Internacional   CRITICA A GUARDIOLA
 

Franz *Beckenbauer: "Guardiola està malgastant el talent de *Götze"

Pep Guardiola i Franz Beckenbauer / FOTOMONTATGE DIARI  'TZ'

MUNDO DEPORTIVO-DIARI  'TZ' 
Carles Andreu 06/02/2014 11:36

El Bayern *Munich de Pep Guardiola sembla funcionar a la perfecció. Líders en la *Bundesliga a 13 punts del Bayer *Leverkusen, en semifinals de la Copa d'Alemanya i en vuitens de final de la Champions League. Sembla impossible que algú pugui qüestionar les estratègies i tàctiques usades pel tècnic català, però algú ho ha fet i, sorprenentment, ha estat del mateix club.

El president d'honor del conjunt bavarès, Franz *Beckenbauer, ha criticat la *decisón del de *Sampedor per usar al mitja punta Mario *Götze com a fals davanter. "Guardiola no li està fent cap favor al jugador situant-ho davant de dos murs que no li deixen rebre", va afirmar l'alemany "El Bayern està malgastant el talent de *Götze".

L'ex jugador del *Borussia *Dortmund ha estat utilitzat en aquesta posició en diversos partits. El mes passat, davant el *Borussia *Monchengladbach, l'alemany va ser utilitzat com a únic davanter i l'equip va guanyar a un rival complicat per 2-0. Fins al moment, *Götze ha marcat sis gols en catorze partits i la seva funció en el camp ha anat variant segons el tècnic ho veia convenient.

"És clar que pot jugar aquí, però no és la millor opció per al jugador". *Götze, de 21 anys, ha canviat la seva posició respecte la temporada passada perquè Guardiola li veu potencial per fer de fals '9', però per *Beckenbauer, "estaria millor darrere d'un davanter, és molt més perillós en aquesta posició".

L'experiment va funcionar amb Messi

Malgrat el que digui el President d'Honor del Bayern, és possible que Guardiola segueixi amb la seva intenció de posar a *Götze en aquesta posició i el passat li avala. En un Reial Madrid - Barcelona, l'entrenador va fer la prova de canviar a Leo Messi de l'extrem al centre, partit que es va guanyar per 2-6 i en el qual l'argentí va anotar dos punts. Després d'això, el millor jugador del món no es va moure d'aquesta posició i els seus millors registres golejadors van arribar des de llavors. Alguna cosa ha d'haver vist Guardiola en *Götze per fer la mateixa prova i potser, amb el temps, l'alemany acaba aportant els mateixos nombres que aporta Messi en l'actualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada