dimecres, 5 de febrer del 2014

Articles del Víctor - LES VACANCES DEL PEP. (1)

Articles del Víctor

LES VACANCES DEL PEP.  (1)  
Molts sabem que fer vacances es canviar completament de la feina que normalment es fa , o be canviar completament de país o residencia o no fer res, si pots . Això es el que ha fet en certa manera en Josep Guardiola, per a tothom , el PEP.
La seva estança a New York.
L'ex-entrenador del FC Barcelona des de la primera setmana de setembre està fent un any sabàtic a New York, o com diuen molts viu un daurat retir a la ciutat del gratacels. Guardiola fa unes vacances a New York, de moment, d’un any amb tota  la seva família, la seva esposa Cristina i els seus tres fills Marius, María i Valentina, i per viure a triat en apartament d’alt standing a la zona mes xic i privilegiada, l’anomenada “Upper West Side”, i diuen, que un apartament d’aquestes característiques està valorat en uns 5 milions de euros i concretament del seu el lloguen per 24.000 euros al mes, Deunidó, oi?. Anomenat “The Ardsley”, el van edificar el 1931 en estilo Art Decò, dissenyat  per el arquitecte Emery Roth . Un lloc privilegiat a la vora mateix de Central Park amb molts veïns famosos i rics del món de l’espectacle, les finances i de l’esport .
No entrena, però no para.
Partint d’aquesta teoria  per les informacions que ens arribem, sabem que en Pep, potser si que fa vacances, ha canviat de país, de feina, però que segur que no s’està quiet, com ho demostren les seves darreres activitats.
I el que està fen darrerament es explicar arreu del món com va descobrir la seva passió pel futbol i la seva experiència al Barça. Això ho ha fet explicant al davant dels 10.000 becaris de la Fundació Telmex del magnat mexicà Carlos Slim a l'Auditori Nacional de la capital mexicana, en un cicle de conferències titulat: “Mèxic Segle XXI: capturant el futur”, conjuntament amb polítics de prestigi com l'exprimer ministre britànic Tony Blair i l'expresident del Brasil Luiz Inácio Lula da Silva, dient coses com :"No sé quan tornaré, vaig dir que aquest any no entreno, i si tinc ganes d'entrenar ho faré, però en aquest moment no en tinc", o recordar que "a Barcelona m'han qualificat de fals modest, però vaig ser escollit, aquest és el meu gran mèrit, vaig tenir la gran sort de trobar la passió de petit i de dirigir uns jugadors irrepetibles que fan la professió molt agradable", i també, i com no podia ser de d’altra manera Guardiola aprofita per dir que el seu país és Catalunya i en quines circumstancies es troba.
Amb un ull posat a casa.
Encara que lluny , relaxa’t o no, no oblida els fets que passen a al seu pais i s’implica estretament encara que sia a la llunyania, com ho va fet a l’aparèixer en un curtissim vídeo a final l'acte polític de la manifestació independentista  d'aquest Onze de Setembre, on des de New York, Guardiola va mostrar la papereta verda a favor de la independència i d'aquesta manera es sumava,, des de la distància, al multitudinari clam per la independència que es va fer sentir a Barcelona. 
Víctor Lluelles i Cardona
24.09.12

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada