dimecres, 12 de febrer del 2014

Guardiola adverteix sobre un Hamburg en crisi: "Podem perdre un títol"


En els quarts de final de la Copa  

Guardiola adverteix sobre un Hamburg en crisi: "Podem perdre un títol"

El Bayern no renuncia a res i Guardiola vol que el seu equip es prengui seriosament l'Hamburg a la Copa d'Alemanya

SPORT
DPA | 2014.11.02 | 14:57 h.
El Bayern Munic intentarà dimecres donar un altre pas en la seva defensa del títol a la Copa Alemanya disputant els quarts de final davant un Hamburg en crisi, però el tècnic Josep Guardiola va demanar aquest dimarts el seu equip no fiar-se del mal moment del rival.
"La situació a Hamburg els fa encara més perillosos", va dir l'entrenador català a Munic. Els bavaresos tenen molt a perdre, va avisar Guardiola als seus jugadors: "Demà no podem guanyar un títol, però sí que podem perdre".
El Bayern arriba al duel en camp de l'Hamburg com un dels equips més en forma del món i líder absolut de la Lliga alemanya. La situació és oposada pels hamburgueses, penúltims a la Lliga i amenaçats per baixar per primera vegada en la seva història.
"Els jugadors de l'Hamburg voldran reaccionar just davant del Bayern Munic. (La Copa) és una altra competició: aquí és només un partit", ha assenyalat Guardiola.
Pep va recolzar també al seu parell de l'Hamburg, Bert van Marwijk: "És un entrenador magnífic i va portar a Holanda a la final del Mundial", va recordar.
LA SITUACIÓ Kroos
Entre els pocs fronts oberts que incomoden Guardiola està la situació de l'internacional Toni Kroos. El migcampista va reaccionar enfadat després de seure dos partits seguits a la banqueta i no és segur que demà torni a la pista.
"No és la primera vegada que un jugador critica una decisió meva", va assenyalar l'ex tècnic del Barcelona. "Un jugador s'enfada quan no juga. És una cosa que he d'acceptar", ha explicat Guardiola.
Una altra incògnita de la formació que tregui demà el campió alemany i europeu és Bastian Schweinsteiger. L'internacional alemany va deixar enrere una llarga baixa per lesió i podria seure demà almenys a la banqueta. "Basti va estar més de dos mesos lesionat. Necessita temps", va advertir Guardiola.
Els quarts de final de la Copa Alemanya comencen aquest dimarts nit amb la visita del Borussia Dortmund l'Eintracht Frankfurt. A més del Bayern, buscaran també un lloc en semifinals el Bayer Leverkusen davant el Kaiserslautern i el Hoffenheim davant el Wolfsburg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada