Nuremberg -Bayern 0-2,el Bayern es passeja a Nuremberg i segueix llançat

EL BAYERN DEL PEP
Mandzukic i Lahm marquen els gols dels de Guardiola

El Bayern es passeja a Nuremberg i segueix llançat

El Bayern de Munic va sumar un nou triomf al seu compte particular, aquest dissabte com a visitant en el terreny del seu veí Nuremberg per 0-2, amb el que va consolidar la seva primera plaça

Los de Guardiola no sufrieron ante el Nuremberg
Els de Guardiola no van patir davant el Nuremberg | Foto: AFP
AFP | 2014.08.02 | 18:59 h.
SPORT
Els gols en aquesta ocasió van portar la signatura del croat Mario Mandzukic (minut 18) i Philipp Lahm (49), en un partit tranquil per als homes de Pep Guardiola.
Divendres, el segon de la taula, el Bayer Leverkusen, havia guanyat 1-0 al camp del Borussia Moenchengladbach (5è) i s'havia acostat provisionalment a deu punts del conjunt muniquès, que va tornar a elevar el seu avantatge a 13.
Els números del Bayern espanten: 18 victòries i 2 empats en vint jornades, 45 partits sense perdre en el campionat, incloent 12 triomfs consecutius i un futbol molt superior, que ningú a Alemanya sembla poder combatre. L'última derrota a la Lliga de l'equip es remunta ja a octubre de 2012.
El Nuremberg, per la seva banda, veu frenada la seva reacció i és setzè-antepenúltim-, després d'haver guanyat els seus dos partits anteriors i caure ara davant el superfavorit del campionat.
El gol de Mandzukic al 18 va arribar amb una jugada de Mario Götz, que va obrir per l'austríac David Alaba, autor del centre que va rematar a la xarxa el croat.
Lahm va rematar a la perfecció en un contraatac al principi de la segona part (49), per sentenciar el xoc.
A la resta de partits de dissabte va destacar la golejada del Borussia Dortmund per 5-1 a Bremen el Werder (13 º).
L'equip de Jurgen Klopp, tercer classificat, s'havia vist distanciat provisionalment el divendres a set punts del segon lloc del Bayer Leverkusen, però va respondre amb un bon partit i va tornar a col · locar a quatre.
Els gols del Borussia arribar amb sengles 'doblets' del polonès Robert Lewandowski (26, 85) i l'armeni Henrikh Mkhitaryan (41, 62), a més d'una mica de Manuel Friedrich (48). El Werder només va poder maquillar la seva derrota al final, amb un gol anecdòtic de Levent Aycicek (89).
Per la seva banda, el Wolfsburg (6è) va aconseguir un triomf important en el seu intent de classificar-se per la propera Europa League, amb una golejada 3-0 a casa sobre un rival directe, el Magúncia (7è).
Els 'Lobos' van marcar tots els seus gols a la segona meitat, amb un penal transformat pel suís d'origen xilè i espanyol Ricardo Rodríguez (59) i els gols després de l'holandès Bas Dost (66) i el brasiler Luiz Gustavo (75).
També per 3-0 vèncer l'Eintracht Frankfurt (12è), en el seu cas davant el cuer Eintracht Braunschweig, mentre que Friburg (15 º) i Hoffenheim (11è) van empatar 1-1.